Nie można wyświetlić tego widżeta.

Utrudnienia w korzystaniu z forum

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19894
  • 57512
  • 783

Dla mnie wygląda, jak by lista była sortowana według założonego tematu. Później tylko pojawiają się posty od nas, ale trzeba rozwijać pełną listę, aby sprawdzić, kto ostatnio pisał/publikował swój post.

Zespół Nasz Orange
  • 284
  • 4294
  • 19

Nie jesteśmy w tej chwili w stanie określić jak długo jeszcze potrwa usuwanie problemu. Gdy zostanie to naprawione będziemy informować. Co do konkursu, to chcielibyśmy zakończyć go przed wigilią, więc możliwości opóźnienia za bardzo nie ma.

Rozumiemy, że zaistniałe problemy utrudniają korzystanie z forum ale nie faworyzują nikogo, dlatego też zabawy nie przerywamy.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2540
  • 13715
  • 66

Sortowanie jest dziwne, ale wcześniej myślałem że to iPhone tam ma 🙃🤣

Mi to nie przeszkadza i pewnie nie ma wpływu na działanie forum 😎

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 363
  • 2254
  • 0

Pewien wpływ ma - wchodzę na forum i widzę że najnowsze 3 posty są takie same jak podczas mojej poprzedniej wizyty tutaj, więc nie ma co czytać a tymczasrm to nieprawda, bo są nowsze posty ale ich nie widać! 

• 19894
  • 57512
  • 783

Przynajmniej radośnie się zakręciło nam forum NO. W sam raz na konkurs. Jak się uda połapać co do ostatnich postów, to jakoś da się korzystać z forum. Na pewno było lepiej, jak było sortowanie po ostatnich postach. 

• 19894
  • 57512
  • 783

Nie widać jednak poprawy działania forum. Dalej problem występuje. Pewnie poważniejsza usterka i więcej czasu potrzeba na naprawę.

Dodam jeszcze, że na liście powiadomień nie pojawiają się powiadomienie a o rozwiązaniach. Na początku usterki jeszcze były, Od początku tygodnia już nie ma powiadomień o rozwiązaniach.