- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
To nie wiem czemu u mnie w telefonie forum nie działa, @Samotnick ja się nie użalam mam ustawiony DMZ z lenistwa bo nie chce mi się otwierać portów każdej gry chodziło mi tylko o to że na pewno jest grupa klientów która sama sobie z tym nie poradzi wszystko jedno czy mówimy o otwieraniu portów czy o DMZ.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ Napisałeś, że FB nie grzeszy zabezpieczeniami i trzeba używać DMZ. Co ma piernik do wiatraka? Oczywiście nie musisz być ekspertem od spraw sieciowych ale wtedy lepiej po prostu nic na ten temat nie pisać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moja wrzutka o DMZ i zabezpieczeń była jedynie krótkim odniesieniem do tego co napisał @andrzej1441 ale faktycznie użyłem zbyt dużego skrótu myślowego pisząc o tym że trzeba ustawić DMZ żeby pograć po sieci ,przepraszam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Normalnie worek z problemami dotyczącymi NO się rozwiązał 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 napisał:
@Wiktor Mało kiedy korzystam z telefonu na forum chyba że jestem w pracy to tak ale jak w domu ostatnio wchodze przepraszam chce wejść na forum na strone głowną wejdę ale żeby zalogować sie to brak takiego adresu to znaczy że to świadczy o przeciążeniu serwerów czy jakis bład występuję...
Hej @Luki9, niewykluczone, że chodzi o problem z dostępem do serwera albo coś nie zadziałało przy przekierowaniu do okna logowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Forum jako takie działa ale zalogować się nie mogę od kilku dni. Przekieruje do logowania i strony nie znajduje logowania. Na komputerze działa bez problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie to samo, mam nadzieję że do następnego konkursu to naprawią😂.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyszczenie ciasteczek? Ale nie tych z talerza 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od ogłoszenia AMA coś się dzieje z forum. Często po kliknięciu w dzwonek i odczytaniu powiadomień, po kilku godzinach znowu dzwonek informuje o nowych (te same powiadomienia), które już były odczytane.
Pojawia się też, że w temacie jest kilka odpowiedzi, a wyświetla się w kategorii odpowiedź pierwszy.
Teraz trafiłem na temat, który ma rozwiązanie i kilka odpowiedzi, a stan postów jest zerowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @ketrasaArtur za informacje, trochę rzuciły światła na problem, który zaobserwowaliśmy. Współpracujemy już z dostawcą nad jego usunięciem. Trochę zbieg okoliczności z ogłoszeniem AMA, ale wykluczyliśmy już zależność.