@ketrasaArtur to że wyrzuca przy korzystaniu z aplikacji, to pewnie wina Android, lub też zarządzania energią telefonu, Xiaomi ładnie sesję NO trzyma, nawet jak sesja zostanie przerwana, to migiem ją przywracam, wpisanie danych logowania to fraszka
No ełaśnie nie wiem @Anonim od czego to zależy. Na Xiaomi wystarczy, że przełączę się na inną apkę o jestem wylogowany, na Samsungu sesję trzyma dłużej. Ty podajesz, że Xiaomi lepiej działa. Coś jest namieszane z sesjami. Na komputerze stacjonarnym nie logowałem się wcale, na laptopie w domu jak zaloguję, to trzyma sesję przez dzień. Wczoraj w pracy nie sprawdzałem, ale jak będę, to sprawdzę. Ostatni raz logowałem się w pracy w poniedziałek. Ciekawe, czy dziś będzie trzeba się logować, czy nie?
Nie testowałem na poważnie, ale FB nie przerywa sesji, Xiaomi Redmi 8 używam do forum i FB, słownik ma kiepski, ale pisze się szybko
@Anonim teraz się przełączyłem i sesji nie przerwało. Tu masz rację, pod kontem pisania na Xiaomi lepiej się pisze niź na Samsungu. Zakładając oczywiście domyślne klawiatury.
@ketrasaArtur mi na Samsungu S10 jeszcze lepiej się pisze, ale go szkoda do FB i nie związanych z pracą rzeczy
@Anonim taki, to ja żonie sprezentowałem, bo jej wiecznie brak pamięci, na tych z niższej półki. Chociaż na pół roku, do roku czasu będzie spokój
Na lapku w pracy ostatni raz byłem zalogowany w poniedziałek około południa. Do tej pory nie wylogowało mnie, ale burzy to moją koncepcję.
Zakładałem, że jak komputer jest wygaszony, to przeglądarka nie łączy się z internetem i sesja zostaje. W urządzeniach mobilnych, nawet jak się przełączę między aplikacjami, to przeglądarka działa w tle, więc może być wylogowanie, ale komp w pracy działa 24 godziny i nie wylogowało z NO.
Coś działacie z tym auto wylogowaniem? Kiedy to wróci do stanu jak było?
@-brtk- działamy - niebawem podzielimy się info ile to jeszcze potrwa.
"Kiedy to wróci do stanu jak było?" - Tak "jak było" nie wróci, będą zmiany.
@Bartłomiej @ A będzie opcja do wyboru, by nie było wylogowania?
@-brtk- Nie mamy w planie dodawania takiej funkcjonalności, a jednocześnie nie mówimy nie - jest tu kilka zmiennych - w odpowiednim czasie zakomunikujemy pełną listę zmian z tego zakresu.