- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
11 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
11 godzin(y) temu
🦉 Twoja wiedza ma moc! Twórz poradniki i zgarniaj nagrody. 🎁
W regulaminie nie ma sprecyzowania co konkretnie jest poradnikiem w rozumieniu tego konkursu.
4 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
4 godzin(y) temu
Ja rozumiem to jako tutorial. Np ja zamierzam zrobić tutorial jak łączyć routeram przez aurt i jak działa tftp w kontekście lokalnego serwera, i jak łączyć się z nim z poziomu U-Boota. Czy to się przyda? Nie wiem, może jak ktoś sobię ubije router,np ZTE lub TP-Linka to może komuś pomoże:)
2 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 godzin(y) temu
Nie o to mi chodzi. Co mamy zrobić z tym tutorialem? To nie jest w Regulaminie określone. Ja zakładam że tak naprawdę chodzi o otwarcie nowego wątku na NO w którym się ten tutorial w jednym lub kilku postach umieści, a następnie poinformowaniu o tym na PW kogoś z Zespołu. Ale to moje spekulacje - w Regulaminie ani słowa o technikaliach nie ma. Równie dobrze można rozumieć to tak, że trzeba na emaila (jakiego?) przesłać plik pdf czy mp4 czy inny (jaki?) zawierający oficjalne zgłoszenie konkursowe.
Brak jest po prostu technicznej specyfikacji - nawet jeśli miałaby ona być bardzo luźna, to powinna być określona.
Brak jest po prostu technicznej specyfikacji - nawet jeśli miałaby ona być bardzo luźna, to powinna być określona.
2 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 godzin(y) temu
@j131 tak ma to wyglądać. Robisz nowy temat - tutorial. I zgłaszasz.
Kiedyś robiliśmy testy na forum. Zmienia się forma 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »