🦉 Twoja wiedza ma moc! Twórz poradniki i zgarniaj nagrody. 🎁

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2244
  • 10148
  • 72

@_Artek_  Ty zgłoś

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 925
  • 4136
  • 6

Jak? nie widzę nigdzie tej opcji. 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2244
  • 10148
  • 72

@_Artek_  3 kropki po prawej stronie u góry posta i tam jest zgłoś

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 925
  • 4136
  • 6

@Glut Już mam, dzięki 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5627
  • 19798
  • 187

Co nieco zgłosiłem, zrobiłem też nowy opis. Stąd mam pytanie, odnośnie części posta ogłaszającego "konkurs" tj. zdania "Poza autorami trzech wyróżnionych poradników, uhonorujemy również  5 dodatkowych osób z największą liczbą punktów w rankingu." - czy, gdyby moje teksty nie zyskały uznania zespołu i nie zostały wyróżnione, albo gdybym zgłosił też "poradniki innych użytkowników", to punkty za zgłoszone tematy podlegają zsumowaniu?

Drugie pytanie. Czy w sytuacji gdy czyjś temat zostanie zgłoszony jako "poradnik" przez więcej niż jedną osobę, to czy punkty za zgłoszenie dostaną wszyscy?

Zespół Nasz Orange
  • 679
  • 8380
  • 41

@Misiek62 jesteśmy w trakcie weryfikacji Twoich zgłoszeń. Jeśli poradnik będzie aktualny, to jak najbardziej punkty zostaną doliczone, gdyby jednak konieczna była jakaś aktualizacja, to odezwiemy się do Ciebie na priv. Punkty jak najbardziej będą się sumować, najwięcej punktów będzie za publikację artykułu w bazie wiedzy ale tę decyzję podejmiemy na sam koniec. W tej chwili natomiast najwięcej punktów można zyskać za publikację poradnika, w drugiej kolejności za zgłoszenia zarówno swoich jak  i cudzych tutoriali - i tutaj zastrzeżenie, że punkty przyznawane są za zgłoszenia poradników historycznych czyli  takich które powstały przed rozpoczęciem konkursu.

Jeśli jeden poradnik zostanie zgłoszony przez więcej niż jedną osobę, to wszyscy zgłaszający dostają punkty. Nie chcemy zniechęcać do zgłaszania, a daje nam to dodatkowy sygnał na temat popularności i atrakcyjności poradnika.