- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szukamy testerów Android TV
@PeterMacnapisał(-a)Ktoś z testerów testuje na Nvidia Shield TV ? czy wszysko na MiBoxach tanich siedzi 😄
Kiedy w końcu appka ujrzy swiatło dzienne dla reszty abonentów ? Cos długo te testy trwają, a pewnie i tak zaraz wyłapie osobiście niedoróbki 😉
Teraz nie testuje się ani na MiBoxach ani na Nvidia Shield TV 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To na czym teraz 🙂 ? telewizory z Andkiem, a moze Google TV nowe ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PeterMac telewizory smart z dedykowaną aplikacją i operatorskie androidboxy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Grubo ponad rok temu, kiedy jeszcze testowa aplikacja działała na android tv, napisałem w komentarzach do aplikacji ze fajnie ze nie trzeba mieć półek boxów skrzynek i kabli na ścianie i można się cieszyć z jednego pilota- na to pomarańczowi zablokowali apkę i pojawiła się tylko możliwość używania na boxie. Play, Player , Canal, nawet rosyjscy operatorzy poszli w aplikacje, natomiast nasz operator twierdzi ze testuje. Chyba naszą wytrzymałość ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktoria17 - z uwagi na fakt, iż posiadałem parę nr telefonicznych w pewnej sieci, która wciskała wszystkim "darmowy" pakiet swojej IPTV via aplikacja w ramach abonamentu, miałem przedmiotową aplikację zainstalowaną na Android TV i napiszę tylko, że jeśli miałoby to tak działać dalej, to wolę osobny dedykowany box ;). Menu kompletna klapa i niefunkcjonalne nawet po zeszłorocznych poprawkach, w ICU 100 jest zdecydowanie lepsze, chociaż też daleko mu do doskonałości i przejrzystości.
Niestety nie dane mi jest testować (szukacie może jeszcze testerów @Aśka_M ??) ani aplikacji OrangeTV na AndroidTV ani ich AdroidTvBoxa więc nie mogę się wypowiedzieć na temat ich funkcjonalności ani porównać ich do konkurencji czy ICU 100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydaje mi się , że jednak Tvbox orange jest wygodniejszy w użytkowaniu niż icu100 chociaż dużo mu brakuje w jakości obrazu i funkcjonalności może na razie jest okrojona) w stosunku do ICu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szukamy testerów Android TV [nabór do testów zakończony]
Jestem chętny! Proszę o więcej szczegółów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@siara dzięki za zainteresowanie, ale to bardzo stary temat. Zgodnie z info w tytule nabór do testów jest zakończony. Niemniej jednak obserwuj nasze forum, bo co jakiś czas pojawiają się różne akcje, które mogą Cię zainteresować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za info 🙂
Czy wiadomo już kiedy platforma będzie dostępna na TV?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@siara bezpośrednio jako apka na smart tv nieprędko (być może wcale...). Ogólnie to opcja w tej formule chyba upadła. Jest tylko jakaś tam namiastka na deku opartym na andku występującym w opcji do multiroomu (ale to nie ta początkowa koncepcja, niestety).