Nie można wyświetlić tego widżeta.

Sylwestrowa gala Złote Herosy 2024 🏆✨🎉

Zespół Nasz Orange
  • 1101
  • 9494
  • 54

Drodzy Forumowicze! 🎉

Przed nami jedno z najbardziej wyjątkowych wydarzeń w roku na forum Nasz Orange – 5. Gala Złotych Herosów! 🏆 To moment, w którym z dumą celebrujemy Wasze zaangażowanie, osiągnięcia i wkład w naszą pomarańczową społeczność.

Tegoroczną galę – jak i pozostałe – przygotował nasz niezastąpiony Rafał. Tym razem jednak wspierała go trochę… sztuczna inteligencja! Czy możecie się już domyślić, jakie niespodzianki czekają na Was w tym wyjątkowym materiale? 🎥🤖

Złoty Heros - 2024.png

Podczas 5. edycji Gali wyróżnimy zwycięzców w 11 kategoriach. W każdej z nich wyłoniliśmy czołówkę Forumowiczów, z których ktoś sięgnie po zaszczytny tytuł i statuetkę Złotego Herosa.

Czym są Złote Herosy?
To prestiżowe wyróżnienia przyznawane za najbardziej zasłużone, wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju dokonania na Nasz Orange w ostatnim roku. Każdy zwycięzca otrzyma:
🏅 Specjalną odznakę Złotego Herosa, która będzie zdobić jego profil na forum.
🎁 3500 Punktów Orange w bonusie!

Jesteście ciekawi, kto zdobędzie statuetki w tym roku? Już teraz możecie poznać wszystkich laureatów – wystarczy obejrzeć tegoroczną Galę 😁

Przygotujcie się na emocje, niespodzianki i mnóstwo inspiracji!

ℹ️Ten film zawiera błyski światła, które mogą wywołać napady padaczkowe u osób z wrażliwością wzrokową.

Koniecznie dajcie znać w komentarzu, czy coś Was zaskoczyło i czy podobała się tegoroczna gala Szczęśliwa kobieta

20 ODPOW. 20

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2685
  • 14306
  • 71

Tegoroczna gala była bardzo fajna 👍

Zaskoczył mnie fakt zaistnienia nowych użytkowników, niby jest cały czas obecny, jednak przeoczyłem trochę 🥸

Tak na margines sporo się naklejałem na iPhone, nie chciał mi gali 2024 uruchomić 🙃😄

Ale lubię wyzwania i się udało, szkoda że statuetki nie zdobyłem, ale i tak 👍 Cieszę się że zwycięstw innych 🤪

Wielkie 🙌 dla zwycięzców Złote Herosy 2024 i wszystkich uczestników 😃

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20051
  • 57965
  • 787

Gratulacje dla nominowanych i wyróżnionych. Kategorie jak co roku różnorodne, natomiast nie zawsze da się zauważyć, że użytkownicy również soją wiedzą świetnie uzupełniają wiedzę na forum. Tym bardziej brawa dla nominowanych zaangażowanych użytkowników 👏

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39136
  • 1391

Gratki 👏🏼

• 14481
  • 59512
  • 725

Gratulacje dla wszystkich...dla nominowanych i tych szarych niewymienionych....to forum istnieje dzięki WAM...( Z drobną pomocą i opieką Zespołu)😉

Cieszy mnogość użytkowników młodych, bo to świadczy o ciężkiej pracy wszystkich...

Oprawa jak zwykle świetna i tak trzymajcie...

Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Kolejna gala za 365 dni, a więc do pracy w fantastycznej atmosferze tego unikalnego miejsca.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1697
  • 13686
  • 2

Jestem pod wrażeniem zestawień Złotych Herosów. Gratulacje dla nominowanych i zwycięzców😍 @agat13 jako naczelny, niezniszczalny i tytan forumowej pracy, berła z rąk nie wypuszcza. Kto pobije Mistrza?😊 Wszystkim życzę sukcesów w nowym, przyszłorocznym rozdaniu😍

• 14481
  • 59512
  • 725

@bronzub  miłe co piszesz, dziękuję za uznanie, ale czas dać pola dla "młodych wilków" z ogromną wiedzą techniczną...

Cieszy, że tacy są....i oby jak najdluzej

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1697
  • 13686
  • 2

@agat13 , dopóki uczeń nie przerośnie mistrza, sięgaj gwiazd😊

• 14481
  • 59512
  • 725

@bronzub  wielu już mnie przerasta...i pełen szacun. Oby takich tu zawitało jak najwięcej, aby się dzielić tą wiedzą z innymi. Ja również korzystam, a więc już się jak uczniak czuję...odmlodnialem zatem 😄

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 793
  • 3345
  • 18

Wow;) Będą nagrody pieniężne? Jeżeli tak, to można bliczkiem XDD?