- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sylwestrowa gala Złote Herosy 2024 🏆✨🎉
Drodzy Forumowicze! 🎉
Przed nami jedno z najbardziej wyjątkowych wydarzeń w roku na forum Nasz Orange – 5. Gala Złotych Herosów! 🏆✨ To moment, w którym z dumą celebrujemy Wasze zaangażowanie, osiągnięcia i wkład w naszą pomarańczową społeczność.
Tegoroczną galę – jak i pozostałe – przygotował nasz niezastąpiony Rafał. Tym razem jednak wspierała go trochę… sztuczna inteligencja! Czy możecie się już domyślić, jakie niespodzianki czekają na Was w tym wyjątkowym materiale? 🎥🤖
Podczas 5. edycji Gali wyróżnimy zwycięzców w 11 kategoriach. W każdej z nich wyłoniliśmy czołówkę Forumowiczów, z których ktoś sięgnie po zaszczytny tytuł i statuetkę Złotego Herosa.
Czym są Złote Herosy?
To prestiżowe wyróżnienia przyznawane za najbardziej zasłużone, wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju dokonania na Nasz Orange w ostatnim roku. Każdy zwycięzca otrzyma:
🏅 Specjalną odznakę Złotego Herosa, która będzie zdobić jego profil na forum.
🎁 3500 Punktów Orange w bonusie!
Jesteście ciekawi, kto zdobędzie statuetki w tym roku? Już teraz możecie poznać wszystkich laureatów – wystarczy obejrzeć tegoroczną Galę 😁
Przygotujcie się na emocje, niespodzianki i mnóstwo inspiracji!
ℹ️Ten film zawiera błyski światła, które mogą wywołać napady padaczkowe u osób z wrażliwością wzrokową.
Koniecznie dajcie znać w komentarzu, czy coś Was zaskoczyło i czy podobała się tegoroczna gala
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tegoroczna gala była bardzo fajna 👍
Zaskoczył mnie fakt zaistnienia nowych użytkowników, niby jest cały czas obecny, jednak przeoczyłem trochę 🥸
Tak na margines sporo się naklejałem na iPhone, nie chciał mi gali 2024 uruchomić 🙃😄
Ale lubię wyzwania i się udało, szkoda że statuetki nie zdobyłem, ale i tak 👍 Cieszę się że zwycięstw innych 🤪
Wielkie 🙌 dla zwycięzców Złote Herosy 2024 i wszystkich uczestników 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla nominowanych i wyróżnionych. Kategorie jak co roku różnorodne, natomiast nie zawsze da się zauważyć, że użytkownicy również soją wiedzą świetnie uzupełniają wiedzę na forum. Tym bardziej brawa dla nominowanych zaangażowanych użytkowników 👏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla wszystkich...dla nominowanych i tych szarych niewymienionych....to forum istnieje dzięki WAM...( Z drobną pomocą i opieką Zespołu)😉
Cieszy mnogość użytkowników młodych, bo to świadczy o ciężkiej pracy wszystkich...
Oprawa jak zwykle świetna i tak trzymajcie...
Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Kolejna gala za 365 dni, a więc do pracy w fantastycznej atmosferze tego unikalnego miejsca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem pod wrażeniem zestawień Złotych Herosów. Gratulacje dla nominowanych i zwycięzców😍 @agat13 jako naczelny, niezniszczalny i tytan forumowej pracy, berła z rąk nie wypuszcza. Kto pobije Mistrza?😊 Wszystkim życzę sukcesów w nowym, przyszłorocznym rozdaniu😍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub miłe co piszesz, dziękuję za uznanie, ale czas dać pola dla "młodych wilków" z ogromną wiedzą techniczną...
Cieszy, że tacy są....i oby jak najdluzej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 , dopóki uczeń nie przerośnie mistrza, sięgaj gwiazd😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub wielu już mnie przerasta...i pełen szacun. Oby takich tu zawitało jak najwięcej, aby się dzielić tą wiedzą z innymi. Ja również korzystam, a więc już się jak uczniak czuję...odmlodnialem zatem 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wow;) Będą nagrody pieniężne? Jeżeli tak, to można bliczkiem XDD?
- « Poprzedni
- Następny »