- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Surfowanie za rozwiązanie – konkurs
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój plan dla Herosów jest prostszy. Ale czy tak będzie? Nie mam bladego pojęcia. Przedstawię im go osobno, by zwiększyć pulę GB dla aktywnych forumowiczów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@ketrasaArtur jest w regulaminie jak zrezygnować 😉
Dzięki za podpowiedź. Już wysłałem rezygnację Niech inni zyskają
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ale naj aktywniejsi są @ketrasaArtur @Piotrekk85 @Anonim misiek i ty to o czym tu mówić wygraliście no po za Irkiem podobno zrezygnował 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 patrz post wyżej. Emila już też wysłałem z rezygnacją Widać, że się udzielasz, więc jak najbardziej masz szansę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Ja nie mnie aż tak nie stać kupić kilka komórę za 1000 zł a wymyślać specjalnie głupoty to nie wypada trzeba najpierw testować by opisać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 , nie bądź pesymistą. Czytałeś, co @Piotrekk85 pisał? Ja też więcej gadam bez sensu, niż się udzielam, a nawet gdyby któryś z dwójki Herosów coś rozwiązań nałapał, to ośmiu forumowiczów ma w sumie większą szansę na wykazanie się, że im zależy na nagrodach. Nic na siłę @Citi2017 , to od Was zależy, czy Wam nomen omen zależy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017napisał(-a)@Piotrekk85 Ja nie mnie aż tak nie stać kupić kilka komórę za 1000 zł a wymyślać specjalnie głupoty to nie wypada trzeba najpierw testować by opisać 🙂
Czy ja Ciebie dobrze rozumiem? Obawiasz się, że nie przetestujesz żadnego urządzenia dostępnego na stronie orange.pl?
@Aśka_M napisała:
Co trzeba zrobić, żeby wygrać?W zasadzie to, co część z Was robi na co dzień, czyli pomagać innym
- każde zdobyte rozwiązanie (ważne: oznaczone przez autora tematu – tylko te się liczą; dla tematów stworzonych w grudniu) to 200 pkt w konkursie dla użytkownika – pomocnika 🙂
- a że nie samymi rozwiązaniami forum żyje to dodatkowe punkty (z przedziału 0-200 pkt) można dostać za opublikowanie własnej recenzji sprzętu dostępnego obecnie w Orange.
Możesz przecież odpowiadać na tematy założone przez innych użytkowników. Twoje rozwiązanie też jest brane do rankingu o pakiety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur @Aśka_M napisała że przedziału 0-200 pkt) można dostać za opublikowanie własnej recenzji sprzętu
Ale by dać recenzje sprzętu to trzeba go przetestować a nie wymyślać jakieś bzdury o to mi chodziło