- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, PSTRYKAJ - Wasze zdjęcia 📸
@j131napisał(-a)
@bronzubnapisał(-a)Obiecałem i spełniłem😀
@Michał , może być? Specjalnie pojechałem odwiedzić salon ORANGE 😍
Skoro to salon Orange, to czemu na drzwiach pisze "Play"?
@j131 , słabe masz sokole oko😀 @Misiek62 wytłumaczył odbicie w witrynie z naprzeciwka. Od kiedy Orange reklamuje PLAY "od tyłu"?😊 Kiepsko z Waszą uważnością😁 Nawet @Michał uległ podszeptom😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Święta z Orange 🎄🎄 Max pozdrawiam i życzy wszystkim zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia 😎 Wesołych Świąt 🎄🎄
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 to się wreszcie przyznał że jest Max 🙃🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
----------------------------------
Widzimy Twój zapał i zaangażowanie, ale wstrętny regulamin nie pozwala wziąć przez naszą społeczność pod ocenę Twojego dzieła 😃
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
----------------------------------
Widzimy Twój zapał i zaangażowanie, ale wstrętny regulamin nie pozwala wziąć przez naszą społeczność pod ocenę Twojego dzieła 😃
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)@Pablo5 to się wreszcie przyznał że jest Max 🙃🤣
@IreneuszCD , nie wiem, czy @Pablo5 wie, jaką ma kiepską reputację jako lektor i boot w jednym😂 Bo nie sądzę, by temu chwalipięcie (sorki😂) wszczepili w jakimś szpitalu klinicznym chipa z AI starszej generacji😀. Ma swój rozum i przekomarza się z nami😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety @atlas_cudow i @IreneuszCD Wasze zdjęcia, które pojawiły się dzisiaj, mimo że bardzo fajne, nie będą już mogły brać udziału w konkursie. Zgodnie z regulaminem termin zgłaszania zdjęć był do wczoraj, a dzisiaj i jutro to ostatnie dni na pozostawienie lajków pod zdjęciami. Przykro mi 😢
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD i @bronzub jeśli chodzi o stwierdzenie że jestem AI to nie zgodzę się z tym stwierdzeniem 😄 🙂 Jestem żywym człowiekiem, pochodzę z małej miejscowości i lubię pomagać społeczności Po prostu jestem taki człowiekiem 😎
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5napisał(-a)@IreneuszCD i @bronzub jeśli chodzi o stwierdzenie że jestem AI to nie zgodzę się z tym stwierdzeniem 😄 🙂 Jestem żywym człowiekiem, pochodzę z małej miejscowości i lubię pomagać społeczności Po prostu jestem taki człowiekiem 😎
Pozdrawiam 🙂
@Pablo5 , pochwaliłeś się jako Max, więc pociągnąłem temat, a jeśli to nieprawda, to bardzo serdecznie i mocno Cię przepraszam😊 Bo AI wspomaga boota i stąd te wywody😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michałnapisał(-a)Niestety @atlas_cudow i @IreneuszCD Wasze zdjęcia, które pojawiły się dzisiaj, mimo że bardzo fajne, nie będą już mogły brać udziału w konkursie. Zgodnie z regulaminem termin zgłaszania zdjęć był do wczoraj, a dzisiaj i jutro to ostatnie dni na pozostawienie lajków pod zdjęciami. Przykro mi 😢