Postuj, lajkuj, rozwiązuj, PSTRYKAJ - Wasze zdjęcia 📸

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2217
  • 16896
  • 3

@j131napisał(-a)

@bronzubnapisał(-a)

Obiecałem i spełniłem😀

Świątecznie.jpg

@Michał , może być? Specjalnie pojechałem odwiedzić salon ORANGE 😍

Skoro to salon Orange, to czemu na drzwiach pisze "Play"?

@j131 , słabe masz sokole oko😀 @Misiek62 wytłumaczył odbicie w witrynie z naprzeciwka. Od kiedy Orange reklamuje PLAY "od tyłu"?😊 Kiepsko z Waszą uważnością😁 Nawet @Michał uległ podszeptom😋

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 3017
  • 12453
  • 126

Święta z Orange 🎄🎄 Max pozdrawiam i życzy wszystkim zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia 😎 Wesołych Świąt 🎄🎄

Pozdrawiam 🙂

Swięta z Orange.jpg

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3101
  • 16359
  • 81

@Pablo5 to się wreszcie przyznał że jest Max 🙃🤣

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3035
  • 13154
  • 77

PXL_20251220_131953103~2.jpg

----------------------------------

Widzimy Twój zapał i zaangażowanie, ale wstrętny regulamin nie pozwala wziąć przez naszą społeczność pod ocenę Twojego dzieła 😃

Zespół Nasz Orange

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3101
  • 16359
  • 81

IMG_0783.jpeg

----------------------------------

Widzimy Twój zapał i zaangażowanie, ale wstrętny regulamin nie pozwala wziąć przez naszą społeczność pod ocenę Twojego dzieła 😃

Zespół Nasz Orange

• 2217
  • 16896
  • 3

@IreneuszCDnapisał(-a)

@Pablo5 to się wreszcie przyznał że jest Max 🙃🤣

@IreneuszCD , nie wiem, czy @Pablo5 wie, jaką ma kiepską reputację jako lektor i boot w jednym😂 Bo nie sądzę, by temu chwalipięcie (sorki😂) wszczepili  w jakimś szpitalu klinicznym chipa z AI starszej generacji😀. Ma swój rozum i przekomarza się z nami😁

Zespół Nasz Orange
  • 508
  • 6397
  • 34

Niestety @atlas_cudow  i @IreneuszCD  Wasze zdjęcia, które pojawiły się dzisiaj, mimo że bardzo fajne, nie będą już mogły brać udziału w konkursie. Zgodnie z regulaminem termin zgłaszania zdjęć był do wczoraj, a dzisiaj i jutro to ostatnie dni na pozostawienie lajków pod zdjęciami. Przykro mi 😢

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 3017
  • 12453
  • 126

@IreneuszCD i @bronzub jeśli chodzi o stwierdzenie że jestem AI to nie zgodzę się z tym stwierdzeniem  😄 🙂 Jestem żywym człowiekiem, pochodzę z małej miejscowości i lubię pomagać społeczności Po prostu jestem taki człowiekiem 😎

Pozdrawiam 🙂

• 2217
  • 16896
  • 3

@Pablo5napisał(-a)

@IreneuszCD i @bronzub jeśli chodzi o stwierdzenie że jestem AI to nie zgodzę się z tym stwierdzeniem  😄 🙂 Jestem żywym człowiekiem, pochodzę z małej miejscowości i lubię pomagać społeczności Po prostu jestem taki człowiekiem 😎

Pozdrawiam 🙂

@Pablo5 , pochwaliłeś się jako Max, więc pociągnąłem temat, a jeśli to nieprawda, to bardzo serdecznie i mocno Cię przepraszam😊 Bo AI wspomaga  boota i stąd te wywody😊

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3035
  • 13154
  • 77

@Michałnapisał(-a)

Niestety @atlas_cudow  i @IreneuszCD  Wasze zdjęcia, które pojawiły się dzisiaj, mimo że bardzo fajne, nie będą już mogły brać udziału w konkursie. Zgodnie z regulaminem termin zgłaszania zdjęć był do wczoraj, a dzisiaj i jutro to ostatnie dni na pozostawienie lajków pod zdjęciami. Przykro mi 😢

Screenshot_20251221-070524.png