- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎯🏆🏅 Konkurs: Olimpiada z Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytając poprzedników, sądzę, że "regulamin" w zakresie zaliczania rozwiązań winien zostać doprecyzowany... Tym nie mniej, wydaje mi się, że nieważne kiedy temat został utworzony, tylko kiedy zostało wskazane rozwiązanie - tak jak zaliczane są do kwalifikowania ich na potrzeby spełnienia warunków do uzyskania godności Herosa na kolejną turę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jutro po 18-tej się dowiemy. Pojawiło się rozwiązanie z tematu założonego jeszcze w 2019r. Chyba, że rozwiązanie zostanie anulowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62napisał(-a)Czytając poprzedników, sądzę, że "regulamin" w zakresie zaliczania rozwiązań winien zostać doprecyzowany... Tym nie mniej, wydaje mi się, że nieważne kiedy temat został utworzony, tylko kiedy zostało wskazane rozwiązanie - tak jak zaliczane są do kwalifikowania ich na potrzeby spełnienia warunków do uzyskania godności Herosa na kolejną turę.
@Misiek62 nie chcę się wymądrzać ale wyłanianie Herosów to zupełnie inna sprawa gdyż tu jest brany pod uwagę całokształt z danego półrocza to siłą rzeczy uwzględniane są osiągnięcia z tego okresu, a konkurs trwa tylko 8 dni i z tego okresu powinny być brane osiągnięcia (ale jak mówiłem to tylko moje zdanie, zobaczymy co odpisze na pytanie @Rafał ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 ja wyraziłem swoją opinię o możliwym sposobie kwalifikowania. Nie twierdzę że zgodnym ze stosowaną metodą. Jestem ciekaw czy zespół rozwieje wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 jasne 🙂, a ja się do niej odniosłem wyrażając swoją 🙂.
PS.
Już po południu a odpowiedzi od Zespołu NO na moje pytanie brak 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 doprecyzujemy wszystko przed dzisiejszą aktualizacją wyników. Jeszcze chwila cierpliwości 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 napisał(-a)
czy punkty (200) dodawane są za "Rozwiązania" z okresu trwania konkursu czy ogólnie, nawet jeśli zaznaczono "Rozwiązanie" z wcześniejszych okresów?
Punkty w konkursie przyznawane są za wszystkie rozwiązania niezależnie od daty, kiedy odpowiedź oznaczona jako rozwiązanie została dodana (regulamin konkursu nie wprowadza ograniczeń). Rozwiązanie jest osiągnięciem i liczy się data jego "zdobycia" - ważne, żeby było to w czasie trwania konkursu.
Rozwiązanie może oznaczyć tylko autor tematu, ponieważ z naszej strony wstrzymujemy pracę z rozwiązaniami, aby nie wpływać na wyniki. Oczywiście jeżeli autor oznaczy rozwiązanie, które nie jest merytoryczne, to zostanie ono odznaczone przez moderatora, a punkty nie będą przyznane - tak, jak dzieje się to na co dzień.
Mam nadzieję, że teraz wszystko jest już jasne 🙂
Powodzenia dla wszystkich 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Aśka_M dzięki za szczegółową i wyczerpującą odpowiedź, teraz wszystko jest jasne 🙂