- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Bartłomiej, zrozumiałem. Akurat były kolejno 4 dymki z polubieniami od Was i dwóch forumowiczów, więc to grupowe 1 się zgadza. Teraz miałem 6 powiadomień, w tym po 3 dla dwóch różnych tematów, więc jest ok. Dymki sobie dymią, a lajki grupują, czyli mniej niepotrzebnych powiadomień. To na plus 😊 W takim układzie system zliczania i grupowania działa wg. Waszego zamysłu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
Mam jeszcze jedno pytanie do zaplecza NO. Forum ma zaktualizowaną datę, natomiast pozostała część serwisu Orange jest ze wstecznym rokiem. Niby to samo, a jednak ktoś uznał, że powielanie Waszej aktualizacji nic nie wnosi szczególnego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@Anonim napisał(-a)
Niby to samo, a jednak ktoś uznał, że powielanie Waszej aktualizacji nic nie wnosi szczególnego?
Nie.
Tak serio - dzięki za informację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@AnonimMoże jestem staroświecki, ale rok powinien mówić o dacie uzyskania praw autorskich dla danego serwisu, a nie konkretnych informacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@andrzej1441, treści są identyczne, a różni je tylko data. Wiem, że aktualizacje były, są i zapewne jeszcze trwają. Zobaczymy, czy coś się zmieni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@ketrasaArturnapisał(-a)@DarekWa część poprawek ma być wprowadzona w najbliższym tygodniu. Lista jest długa, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.
@ketrasaArtur tia... bz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@DarekWa widocznie nie ze wszystkim zespół NO jeszcze się wyrobił. Na chwilę obecną nie podają informacji o konkretnych terminach zakończenia prac. Więc dalej trzeba czekać cierpliwie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja forum
@DarekWanapisał(-a)masakra...
Temat znany. Razem ze mną już kilka osób informowało. Dla mnie też utrudnienie i trzeba się domyślać.