- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@slav72może celem misji zabawy #Agent w Zespole# jest pomoc społeczności Nasz Orange przez Zespół Nasz Orange w postaci udzielania porad/rad tak jak teraz @Rafał udzielił rady koledze w linku https://nasz.orange.pl/t5/Zakup-nowej-oferty/Op%C5%82ata-aktywacyjna-do-%C5%9Bwiat%C5%82owodu-w-moje.... Drugim celem też może być pomoc seniorom w postaci bezpłatnych zajęć on-line dla seniorów w zakresie korzystania ze smartfona. Właśnie taki temat, informację wstawił @Wiktor na forum Nasz Orange https://nasz.orange.pl/t5/O-spo%C5%82eczno%C5%9Bci/M%C3%B3j-pierwszy-smartfon-bezp%C5%82atny-kurs-dl...
Nie wykluczam też, że celem tej misji są porządki ( zrealizowanie/zamykanie) w dziale Pomysły 🙂
Będę przyglądał się dalszej aktywności ekipy Zespołu Nasz Orange 😎
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
Dorzucę za @Pablo5 , że prześwietliłem aktywność w dniu dzisiejszym i "przodującym agentem" od robienia wiosennych porządków w dziale Pomysły stał się @Michał , który zapewne z @Wiktor em są teamem "w sprzątaniu"😁 Wiktor zatrudnił się także do dodatkowej fuchy, czyli jak bezpiecznie przeprowadzić seniorów przez niezbyt dobrze oznakowane "przejście" z klasyka na smartfona😂 @Rafał co prawda, też zrobił dobry uczynek, za który dostał słowa podziękowania, ale to raczej odprysk Jego umiejętności robienia podcastów😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@bronzubnapisał(-a)Wiktor zatrudnił się także do dodatkowej fuchy, czyli jak bezpiecznie przeprowadzić seniorów przez niezbyt dobrze oznakowane "przejście" z klasyka na smartfona...😁
To od razu dało się zauważyć i w pogaduchach i w nowym przyklejonym temacie.
Wiktor jest na razie pewniakiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@bronzubi @andrzej1441 też tak myślę, że @Wiktor i @Michał są pewniakami w tej zabawie, ale do piątku jest jeszcze daleko, więc trzeba obserwować aktywność ekipy Zespołu Nasz Orange.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Aśka_Mmam kolejne spostrzeżenie co do zabawy w agenta/agentów w Zespole. Myślę, że tymi agentami mogą być @Aśka_M @Bartłomiej, @Michał, @Rafał i @Wiktor. Zaobserwowałem, że ich aktywność polega także na docenianiu wpisów w różnych tematach, w których bierzemy udział, wypowiadamy się poprzez kliknięcie na kafelek Lubię to. Celem tej misji może być też docenianie wpisów w różnych tematach w których bierzemy udział na forum Nasz Orange 😎
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Pablo5napisał(-a)@Aśka_Mmam kolejne spostrzeżenie co do zabawy w agenta/agentów w Zespole. Myślę, że tymi agentami mogą być @Aśka_M @Bartłomiej, @Michał, @Rafał i @Wiktor. Zaobserwowałem, że ich aktywność polega także na docenianiu wpisów w różnych tematach, w których bierzemy udział, wypowiadamy się poprzez kliknięcie na kafelek Lubię to. Celem tej misji może być też docenianie wpisów w różnych tematach w których bierzemy udział na forum Nasz Orange 😎
Pozdrawiam 🙂
@Pablo5 , nie lubię słowa followersi, ale skoro się tym bawią, to też rodzaj "agentury"😂 @Wojciech a chyba to nie dotyczy, bo tak sobie pomyślałem, że "obraził się" na cały świat za mój wpis😂 Ze mnie to dopiero "agent"....strzela i prowokuje😂 @Wojciech u, uśmiechnij się, proszę😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
@Wojciech , masz rację. To był ślepy trop, bo nie skumałem bazy😂 Skupiałem się na ocenie "dorobku", zamiast na bieżącym karramba!!! Ten typ tak ma😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
#Agent w Zespole#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj