Nie można wyświetlić tego widżeta.

[zakończone] Prezentownik na Dzień Kobiet

Zespół Nasz Orange
  • 3147
  • 12714
  • 67

[zakończone] Prezentownik na Dzień Kobiet

Wojciech_0-1677170011364.png

Ktoś wie, gdzie się przyczepia bransoletkę na telefon? Ja nie wiem 😅 Mamy taką za 21,90 zł (najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni to 24,90 zł).

Chociaż może coś bardziej praktycznego? Różowe słuchawki, myszka, czy klawiatura? Dla graczki też się coś znajdzie.

Wiecie, że w Orange nawet lampkę można kupić? Termometr lekarski? Kto by pomyślał?

Z ręką na sercu, z tego co Wam przygotowaliśmy coś byście dla swojej Pani (albo dla siebie, wszakże tutaj Panie też są 😍) wybrali? Jeżeli w ogóle? Więcej tutaj: https://www.orange.pl/zobacz/prezentownik

6 ODPOW. 6

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

Prezentownik na Dzień Kobiet

@Wojciechnapisał(-a)

Ktoś wie, gdzie się przyczepia bransoletkę na telefon? Ja nie wiem 😅 Mamy taką za 21,90 zł (najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni to 24,90 zł).

@Wojciech  no jak to gdzie?... na nadgarstku lub powyżej kostki telefonu 😁😉

A tak już na poważnie to w tym samym miejscu co np. smycz (w niektórych modelach telefonów lub etui jest to prawy dolny narożnik patrząc na wyświetlacz) 🙂

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

@slav72 oj tam dedykowane miejsce w telefonie (miałam taki) czy też e etui. Można tą pętelkę przedłożyć przez dowolny otwór etui i przewlec koraliki.  

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14817
  • 60837
  • 752

@Pablo5 Znaczy, że dziś na promocji z okazji Dnia Kobiet  jak chciałbym kupić Uniwersalna ekologiczna smyczka do telefonu Just Green BB lub Stylowa Bransoletka do telefonu to obowiązkowo muszę być kobietą? No to się zastanowię..... 🙂

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29509
  • 271

@agat13  peruka, kiecka, przemianuj się na @agata13 i heja na zakupy 😂

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2774
  • 11475
  • 114

@agat13 @slav72  sprawa nieaktualna nie zauważyłem że @Wojciech wstawił tą informację 2 tygodnie do tyłu 😄

Pozdrawiam 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14817
  • 60837
  • 752

@slav72 No nie wiem...czy w różowym mi do twarzy...jaką długość...czy makijaż...za dużo opcji 🙂 Chyba zrezygnuję z promocji...