- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[zakończone] Prezentownik na Dzień Kobiet
Ktoś wie, gdzie się przyczepia bransoletkę na telefon? Ja nie wiem 😅 Mamy taką za 21,90 zł (najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni to 24,90 zł).
Chociaż może coś bardziej praktycznego? Różowe słuchawki, myszka, czy klawiatura? Dla graczki też się coś znajdzie.
Wiecie, że w Orange nawet lampkę można kupić? Termometr lekarski? Kto by pomyślał?
Z ręką na sercu, z tego co Wam przygotowaliśmy coś byście dla swojej Pani (albo dla siebie, wszakże tutaj Panie też są 😍) wybrali? Jeżeli w ogóle? Więcej tutaj: https://www.orange.pl/zobacz/prezentownik
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezentownik na Dzień Kobiet
@Wojciechnapisał(-a)Ktoś wie, gdzie się przyczepia bransoletkę na telefon? Ja nie wiem 😅 Mamy taką za 21,90 zł (najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni to 24,90 zł).
@Wojciech no jak to gdzie?... na nadgarstku lub powyżej kostki telefonu 😁😉
A tak już na poważnie to w tym samym miejscu co np. smycz (w niektórych modelach telefonów lub etui jest to prawy dolny narożnik patrząc na wyświetlacz) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 oj tam dedykowane miejsce w telefonie (miałam taki) czy też e etui. Można tą pętelkę przedłożyć przez dowolny otwór etui i przewlec koraliki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 Znaczy, że dziś na promocji z okazji Dnia Kobiet jak chciałbym kupić Uniwersalna ekologiczna smyczka do telefonu Just Green BB lub Stylowa Bransoletka do telefonu to obowiązkowo muszę być kobietą? No to się zastanowię..... 🙂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 peruka, kiecka, przemianuj się na @agata13 i heja na zakupy 😂
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 No nie wiem...czy w różowym mi do twarzy...jaką długość...czy makijaż...za dużo opcji 🙂 Chyba zrezygnuję z promocji...