- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
⚽ Powrót promocji GB za gole
Zgadzam się z Tobą, też zwróciłem na to uwagę. Nie było to miłe, a po czasie widać że głupie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub odpowiadam na twoje pytanie , co siedzi w ich głowach . Niezależnie od stylu gry i każdego przegranego meczu , siedzi w ich głowach piosenka kibiców - " Polacy nic się nie stało " - jaki sens i słowa piosenki , taka gra i
taki styl !
@Michał a może piszemy o dwóch nie tych samych wczorajszych meczach jak twierdzisz że było tak dobrze , to dlaczego przegrali 3:2 ? , bo nawet sam trener w swoich po meczowych komentarzach nie wie co się wczoraj stało !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety ale nie wyczułeś @jan1 głęboko zakamuflowanej ironii w moim wpisie. Wiele o tym meczu można napisać, ale nie to, że był dobry dla naszej reprezentacji i naszych kibiców.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał możesz doprecyzować i dokładnie wskazać zakamuflowaną ironię twojego postu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli w tym poście nie widzisz ironii, no to moja wina, powinien inaczej to sformułować, a nie teraz głupio się tłumaczyć. 😉 Jeśli nadal mamy kontynuować dyskusję o meczu oraz jego odbiorze, zapraszam do Pogaduch 3.0 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał Ponieważ nie widzę zakumuflowanej ironi ( jak sam piszesz ) dlatego prosiłem o doprecyzowanie tematu , lub wskazanie , bez obwiniania się , a ponieważ nie możesz ustosunkować się do w/w mojej osobistej prośby , to trudno nadal prowadzić dialog , i dyskusje nawet na
" pogaduchach " .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ponad 4 lata temu powrót, teraz koniec.. 😞 https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ostatni-taniec-z-darmowymi-gigabajtami-za-gole/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kibicujemy Biało-Czerwonym! Dziś nasza reprezentacja pokonała Wyspy Owcze, strzelając 2 gole!
Z tej okazji łapcie od nas extra 13 GB internetu!Skorzystaj z bonusu, wysyłając SMS-a z zakładki „dla Ciebie” lub „dla Firm” w aplikacji Mój Orange lub standardowo o treści WYSPY pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem Twojego planu taryfowego). Jeśli jesteś użytkownikiem Flexa zgarnij dodatkowe 13 GB, wpisując WYSPY w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji tego posta. Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SMS przyszedł że pakiet ważny 7 dni a w informacji jest info o 3 dniach.
W Mój Orange jest również info o 7 dniach a więc wpis o 3 dniach zakładam że to pomyłka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
We FLEX kod WYSPY daje 13 GB ważne 7 dni od aktywacji.
Jeszcze tylko dziś czas na aktywację.