Bez tego też zobaczysz post ![]()
Co do zgody. U mnie na numerze na kartę nie prosiło o zmianę żadnej zgody, a miałem na NIE przy partnerach. Przy numerze na abonament tak samo i kod wygenerowało. Może ktoś inny jeszcze potwierdzi.
Mogę swój kod dać, bo nie skorzystam: EURO976697
U mnie wystarczyła zgoda na spamowanie od Orange, od partnerów nie musiałem jej wyrażać. Dotyczyło to 3 numerów, gdzie chyba nigdy zgód nie wyrażałem. Pozostałe dwa uzyskały kody od razu.
Niestety aplikacja wymusza wyrażenie zgody na marketing, dziękuje nie skorzystam. Te kilka GB nie jest tego warte.
Dobra wiadomość jest taka, że GB się sumują, chociaż w regulaminie nie znalazłem tego zapisu ![]()
Tak pisano wyżej - wystarczy jedna (pierwsza) zgoda na kontakt od Orange i kod da się wygenerować. Uzyskany kod można użyć na innym numerze i gb zostaną przyznane. Zobaczymy jak w czerwcu naszym pójdzie.
Dzisiaj i w poniedziałek nasi kopacze grają, także wiecie co robić ![]()
Jeżeli nie, to w pierwszym poście wszystko napisane.
No i git! Choć to tylko na 3 dni, ale przedłużyło mi bonusa za doładowanie przez stronę orange ![]()
A jeszcze może dzisiaj nasze Orły coś wykopią ![]()
Za FB Orange
- "Dla Klientów, którzy po ostatnim meczu (Polska – Macedonia Północna) nie aktywowali promocyjnych GB za gole, udostępniamy dodatkową możliwość aktywacji 3 GB. Wyślijcie SMS-a o treści EURO na numer 80830 (SMS bezpłatny). Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać do 11.06 do końca dnia. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju. Dziś wieczorem kolejny mecz Polska – Izrael i kolejne dodatkowe GB. Kibicujcie razem z Orange."
POLSKA na 233