- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 30.06.2023 r.] [oferta na abonament] Pakiety bonusów od Orange - 100 GB za darmo
Klienci Orange w ramach podziękowania – że są z nami, otrzymują pakiety gigabajtów na całe lato.
Co zrobić, by otrzymać pakiet?
Bonus jest bezpłatny. Można go włączyć jeden raz na każdym numerze, do końca czerwca. Gigabajty można wykorzystać do 31.08, czyli aż do końca wakacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 30.06.2023 r.] [oferta na abonament] Pakiety bonusów od Orange - 100 GB za darmo
Sprawdziłem. W odpowiedzi dostałem SMS-a: Przepraszamy, Twój plan taryfowy nie jest uprawniony do promocji. Skontaktuj się z Obsługą klienta. Pozdrawiamy, Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur też taki komunikat mam, aplikacja nie pokazuje tego pakietu, może jeszcze nie aktywny, bo bym w MO to włączył 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Według mnie jest to tylko dla abonamentów.
Bo w aplikacji MO karta nie mam tej promocji
W abonamencie mam.
Z prezentów skorzystać mogą użytkownicy Orange – indywidualni i biznesowi, klienci ofert na abonament oraz klienci nju na abonament i nju na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@darusia84 masz rację, w regulaminie nie ma słowa o prepaid, więc to specyficzna promocja, tylko dla abonentów Orange, @Pablo5 wypada to w opisie promocji dodać 😉
Promocja jest tylko dla Klientów indywidualnych i biznesowych w abonamencie (w tym w ramach ofert w Pakiecie Orange Love, jednak z wyłączeniem Planu FIRMA)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @darusia84 i @IreneuszCD za poprawienie mnie. Promocja dotyczy Klientów indywidualnych i biznesowych w abonamencie (w tym w ramach ofert w Pakiecie Orange Love, jednak z wyłączeniem Planu FIRMA) Dzięki @Wiktor za zmodyfikowanie tematu.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A promocja 100GB łączy się z pozostałymi promocjami GB internetu (np.środy z mój orange) które są dostępne w Abonamencie i przywiera ważność do 31.08 . A wiecie czy GB za Gole działają w Abonamencie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2 GB za gole działają w abonamencie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W pierwszej wersji regulaminu nie było wykluczenia prepaid orange! Znowu jakiś nieodpowiedzialny ktoś go zaakceptował, a później podmianka - tak samo było w rozmowach do wakacji 😛
ŻENADA!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na infolinii konsultanci podają, że pakiet jest dostępny tylko dla abonamentu, nie dla ofert na kartę.
- « Poprzedni
- Następny »