- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok. Do tego możesz dostać 7800 GB.
@antstar warto zarejestrować Mój Orange i dla promocji i do podglądu stanu konta na numerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok. Do tego możesz dostać 7800 GB.
Przenosił ktoś ostatnio numer na karte, tak naprawdę dzisiaj?
Chodzi mi o to czy można starterem jako karta SIM czy tylko kurier?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)Przenosił ktoś ostatnio numer na karte, tak naprawdę dzisiaj?
Chodzi mi o to czy można starterem jako karta SIM czy tylko kurier?
Pewnie zostanie numer podmieniony gdy operator poprzedni się zgodzi. I to że będzie można przenieść numer na kupionym starterze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Całkiem nawet dobry pomysł żeby można było kupić starter podać dane ze startera a dane rejestracyjne wziąść z poprzedniego operatora i jeśli się zgadza to dać akceptację bez konieczności weryfikacji kuriera
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Diabeł tkwi w szczegółach.
Czy 5 zł startowe pozostanie?
Na jakich startówkach 5 zł pozostanie na jakich nie?
Jak karta do internetu i numer nieistotny to i tak chyba nowy starter on-line za 5 zł nie jest gorszy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 tylko z opisu wynika, że nie musisz czekać na kuriera tylko karta do przeniesienia to zwykły starter.
Jak przechodze dalsze etapy to i tak wyskakuje tylko kurier.
- « Poprzedni
- Następny »