- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok. Do tego możesz dostać 7800 GB.
@antstar dane masz poprawnie wypełnione? Pomagałem znajomym w przenoszeniu numeru przez stronę internetową i nie było żadnego problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok. Do tego możesz dostać 7800 GB.
@ketrasaArturnapisał(-a)@antstar dane masz poprawnie wypełnione? (...)
A co można pomylić na etapie wpisywania numeru do przeniesienia (z plusa)? 🤔
System nie wysyła SMS... więc na tym kończy się cała operacja.
Od pomocy telefonicznej dostałem jedynie informację, że po zakupie startera orange i jego zarejestrowaniu (bez informacji o przyczynie niedziałania kreatora) skontaktuje się ze mną operator.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@antstar dziwna sprawa. Po co na infolinii sugerują zakup startera, skoro chcesz przenieść numer? Coś konsultant kręci. Proponuję ponowny kontakt, może trafisz konsultanta bardziej znającego się na rzeczy.
Na stronie ponowił bym przeniesienie numeru dziś po południu lub jutro rano.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@antstar dziwna sprawa. Po co na infolinii sugerują zakup startera, skoro chcesz przenieść numer? Coś konsultant kręci. Proponuję ponowny kontakt, może trafisz konsultanta bardziej znającego się na rzeczy.
Skorzystałem z rady, i trafiłem na innego konsultanta...
Sugerował, że SMS może... wpadł do spamu 😉🤐
I propozycja taka sama: kup sobie pan starter orange, zarejestruj, to zadzwoni operator i przeniesiemy numer z zachowaniem bonusu
- « Poprzedni
- Następny »