- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy sezon Powrót do szkoły 2023. Światłowód tańszy przez rok przy wyborze wyższej prędkości!
Dzisiaj wchodzimy z nową promocją na powrót do szkoły. Szczegóły znajdziecie na naszym blogu: https://biuroprasowe.orange.pl/informacje-prasowe/szybki-bezpieczny-internet-do-domu-i-firmy/
Najważniejsze:
- Przez pierwszy rok światłowód w cenie najtańszej opcji (300 Mb/s), a korzystasz przez ten czas nawet z opcji Światłowodu Pro 2.0.
- Światłowód za dodatkowe 35 zł miesięcznie i smartfony w supercenach. Warto zerknąć - cytując za blogiem - na: Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 8/256 GB (taniej nawet o 1300 złotych), Samsung Galaxy S22 5G 8/256 GB, HONOR 70 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128 GB, OPPO A98 5G 8/256 GB oraz Samsung Galaxy A34 5G 6/128 GB, a także na nowość – hit: Samsung Galaxy Z Flip5 5G 8/256 GB.
- Internet mobilny dla firm bez ograniczeń: bez limitu danych i prędkości.
Co myślicie o nowej ofercie? Można pisać śmiało i szczerze, ale z zachowaniem netykiety 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy sezon Powrót do szkoły 2023. Światłowód tańszy przez rok przy wyborze wyższej prędkości!
Super promocja 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech jak wygląda kwestia wypożyczanego sprzętu przy powrocie na 300 Mb/s? Najpierw FB6 i powrót do FB3, czy zostaje nowszy model?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick napisał(-a)
@Wojciech jak wygląda kwestia wypożyczanego sprzętu przy powrocie na 300 Mb/s? Najpierw FB6 i powrót do FB3, czy zostaje nowszy model?
Zostaje dalej Funbox 6. Opłata za sprzęt bez zmian.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poszedł bym o krok dalej. Po roku możliwość dowolnego wyboru opcji prędkości, nie tylko tej najszybszej. Coś czuję że speedtesty urosną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic ciekawego. Dla mnie to nie są duże pieniądze, pizza tyle kosztuje dziś. Chcę szybciej i lepiej, a nie taniej. Tanio to nie zawsze dobrze, zazwyczaj nie i tak jest tu. Nie ma progresu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzę że promocja jest dostępna także w apce MO. Ale nie jest dla mnie jasne czy jeśli mam FB3 a chciałbym skorzystać z podwyższenia prędkości, to muszę przejść na FB6? Czy mogę sobie zostawić FB3? Jeśli muszę przejść na FB6 to czy musiałbym za niego płacić? W ofercie przez MO zachowuje się to tak, jakbym nie musiał zmieniać modemu (i płacić).
Jak wygląda kwestia "multinagrywarki"? Nie widać jej w tych opcjach w ogóle; jest bezpłatna czy trzeba za nią płacić dodatkowo?
Jak wygląda kwestia multiroom: czy da się wyłączyć go z terminowej umowy? Tzn. zawrzeć umowę terminową na Love, ale multiroom dołożyć bez zobowiązania terminowego?
Trochę to wszystko (mimo wszytko) zbyt skomplikowane. Zamiast piętrowych promocji do promocji i opłat do opłat od których można dostać opust lub rabat, wolałbym prostą i czytelną ofertę z jasną ceną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 napisał(-a)
Widzę że promocja jest dostępna także w apce MO. Ale nie jest dla mnie jasne czy jeśli mam FB3 a chciałbym skorzystać z podwyższenia prędkości, to muszę przejść na FB6? Czy mogę sobie zostawić FB3? Jeśli muszę przejść na FB6 to czy musiałbym za niego płacić? W ofercie przez MO zachowuje się to tak, jakbym nie musiał zmieniać modemu (i płacić).
Przy zmianie na 2 Gb/s tak, jest wymiana na Funbox 6 i wtedy opłata za dzierżawę. Przy innych prędkościach do tej pory na życzenie Klienta dało się zostawić stare urządzenie. Teraz też tak powinno być, ale nie mam 100% pewności. Dopiero - że tak powiem - przy złożeniu zamówienia, widać na co system pozwoli. Jak zostaniesz przy starym urządzeniu, to jesteś z nim jak do tej pory: Nie było za niego opłaty, to dalej nie będzie.
@j131 napisał(-a)
Jak wygląda kwestia "multinagrywarki"? Nie widać jej w tych opcjach w ogóle; jest bezpłatna czy trzeba za nią płacić dodatkowo?
Bezpłatna, to co jest w punkcie 4 dalej obowiązuje: https://www.orange.pl/omnibook/multinagrywarka#scrollNav-4
@j131 napisał(-a)
Jak wygląda kwestia multiroom: czy da się wyłączyć go z terminowej umowy? Tzn. zawrzeć umowę terminową na Love, ale multiroom dołożyć bez zobowiązania terminowego?
W Orange na dzisiaj multiroom jest zawsze w umowie bezterminowej. Bierzesz kiedy chcesz, zwracasz kiedy chcesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powtarzam się i będę powtarzać. Obecne oferty to żenada. Oplat około abonamentowych więcej zróbcie 🙂
Czym się różni ftth nju od ftth OPL?
W nju za 300Mb/s wychodzi 50zl a w OPL 70/75zl? A zeby bylo śmieszniej to Nju się chwali że nie ma żadnych opłat za modem 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »