- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy Funbox 6 dostepny od dzisiaj w Orange
@slav72napisał(-a)autor też poruszył problem o którym dyskutowaliśmy na NO dotyczący statycznych adresów.
Wygląda jakby zainspirował się wpisem na NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie weszła aktualizacja aplikacji Mój Funbox, która wspiera FB6, to na plus, ale nie da się w niej zmienić hasła wifi:/ (nie wykrywa nazwy podłączonej sieci ani obecnego hasła:/)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bladesss pisałem o tej aktualizacji w https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Aplikacja-M%C3%B3j-Funbox/m-p/244957 , ja próbowałem zmieniłem hasło wifi i nazwę sieci, jak również wykrywa nazwę i hasło do sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bladesss tak przy okazji w apce możesz już wstawić spacje w nazwę i hasło do sieci w FB 6 (kiedyś o tym pisałeś).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już rozwiązałem problem 🙂 okazało się, że aplikacja nie widzi nazwy sieci i hasła w momencie gdy mam włączony rodzaj zabezpieczeń "wpa2/wpa3 mixed". Jak przełączyłem na "wpa-psk/aes" od razu wszystko ruszyło. I owszem, hasełko ze spacją ponownie przyjęło 😁 drugi router juz wywalony do szafy:)
Tak to wyglada przy wpa2/wpa3:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana urządzeń na życzenie jest dostępna od dzisiaj. To odpłatna wymiana za 129 zł:
-
Wymiana urządzeń na życzenie bez modyfikacji usługi i bez asysty Partnera Technicznego - opłata 129 zł (wymiana)
- Wymiana urządzeń na życzenie bez modyfikacji usługi z asystą Partnera Technicznego - opłata 129 zł (wymiana) + 129 zł (asystą PT) = 258 zł
Przy wymianie na życzenie naliczana jest opłata jednorazowa za wymianę urządzeń wynosi 129 zł.
W przypadku wyboru przez Klienta wymiany urządzenia przez Partnera Technicznego – koszt asysty dla klienta 129 zł (dodatkowo do opłaty za wymianę na życzenie).
Wymiana odpłatna na Funbox 6 jest możliwa jak posiadasz internet w prędkości 300Mb/s, 600Mb/s i 1Gb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadeszła ta chwila, kto posiada światłowód i chce może stać się posiadaczem FB 6 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85Doliczane do rachunku będzie 129 zł jednorazowo, ale osobiście to jest nie fer wobec wieloletniego klienta który nie dostaje nic od Orange, zawsze nowi dostają, wszystko przepraszam, jak obrażam operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72Nie każdy! Ja mam FTTH i nie mogę...:)