- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa usługa - Utrzymanie numeru w sieci w ofercie na kartę.
@Anonim ja muszę swoje konto opuścić, bo mam dosyć błagania o uruchomienie Mój Orange. Dlatego rozglądam się za konkurencją. Teraz dostałem kolejny powód do opuszczenia pomarańcza. Wyłączenie 3G. U mnie na firmie są wzmacniacze 3G (legalnie zamontowane przez operatora), żeby poprawić zasięg działania sieci w pomieszczeniach, ale jak zostaną wyłączone nadajniki, to zasięg będzie lepszy u konkurencji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron już numerów operatorowi zwolniłem dość pokaźną liczbę. Zostawiłem tylko aktualnie działające, ale nie wiem, czy też ich nie zwolnię. Pojawiaj mi się światełko, a to są numery głównie dostęp do internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron chodzi o zysk i numery 😎
Obstawiam podwyżki w abonamencie i pewnie prepaid też, bo to musi być zgrane, by klientów nie stracić, wirtualni pewnie też podniosą ceny, inflacja jest 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@Ron chodzi o zysk i numery 😎
Obstawiam podwyżki w abonamencie i pewnie prepaid też, bo to musi być zgrane, by klientów nie stracić, wirtualni pewnie też podniosą ceny, inflacja jest 😎
Wirtualni poza VM które już jest firmą związaną z p4 sp.z.o.o mają 1 wadę brak Roamingu w UE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron jakby nie chodziło o zysk , to nie byłoby opłaty 5 zł . , która firma w biznesie nie chce mieć zysków finansowych ??
Jak nie wiadomo o co chodzi , to zawsze chodzi o pieniądze .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)Dziś zobaczyłem komunikat na telefonie z bez limitu za 25zl miesięcznie, nie aktywny był numer tydzień, więc jakbym miesiąc nie korzystał, to cykliczny pakiet podrożeje o 5zl, to mnie zastanawia mocno, wszak płacę i nie korzystam z BTS, to chyba czysty zysk, jednak chyba się myliłem, bo system generuje opłatę, więc co jest grane 🤔
@Anonim automatyczne odnowienie 31 dnia jest trakowane jako aktywność.
Przelewy SMS także cykliczne to także aktywność, a przy parze numerów można nawet mieć darmowe rwk.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 może i tak jest, ale sprawdzać nie będę, trzeba korzystać zamiennie z telefonów, by simki z Orange były aktywne 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co prawda używam tylko internetu ale podobno to wystarczy żeby karta była uznana za aktywną. Nie jest możliwe abym nie używał internetu codziennie, jest to mój podstawowy internet w domu. Karta siedzi w routerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety systemy orange nie nadążają za pomysłami ich twórców 😂 - nie ma się czym przejmować 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sesja Internetu powyżej 31 dni nie jest zliczana jako ruch w sieci -> https://eko.one.pl/forum/viewtopic.php?pid=269968#p269968