- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[16.10.2022r.] Niedzielna promocja ze smartwatchami.
Jeżeli komuś potrzebny jest nowy smartwatch to w najbliższą niedzielę będzie możliwość zakupu po promocyjnej cenie.
Więcej informacji na stronie blog Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/weekendowe-promocje-ze-smartwatchami/
Strona sklepu z niedzielnymi okazjami:
https://www.orange.pl/esklep/telefony-i-urzadzenia?terminalsFilterUid=NiedzielnaOkazja&_ga
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedzielna promocja ze smartwatchami.
@ketrasaArtur ja tam się na tych wszystkich smark łoczach nie wyznaje, bo co to za zegarki bez wskazówek?
Przyznam się jednak, że kusi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 mnie tylko interesiwały takie zegarki, jak żona chciała się w taki zaopatrzyć. Początki były z opaską, teraz kupiła jabłuszko. Ja od 30 lat nie miałem żadnego zegarka na ręku i nie zamierzam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur dokładnie tak samo myślę...ostatnio zegarek nosiłem w 90-tym roku..😁 i miał wskazówki.. ale nie mial cyferek tylko samolocik latający w sekundniku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 daty nie pamiętam zaprzestania używania zegarka, ale rok mi utkwił w pamięci. Było to pamiętnego 1993, chyba we wrześniu. Wtedy ostatni raz miałem zegarek na ręku. Mój miał cyferkami 16 Melody Chomo (Montana) 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie "od zawsze" był i jest na ręku zegarek ale taki nakręcany ręcznie lub automatycznie oczywiście klasyczny wskazówkowy, mam ich kilka sztuk (na każdy dzień tygodnia) i oczywiście rotomat na 4 sztuki co by wszystkie były gotowe do noszenia (takie moje małe hobby, jakby finanse pozwoliły miałbym ich więcej).
Nie uważam za to zegarków na baterie, cyfrowych, smartwatchy, itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też nie ruszam się nigdy bez zegarka, ale takiego jak pisze slav72.
Choć przyznam, jak agat13, że kusi ta promka.
A znacie się coś na tych nowoczesnych zegarkach? Warto faktycznie? Tak szczerze bez marketingowego wciskania. Co w nich ciekawszego od kasycznego zegarka? Czasem się zastanawiam, czy to jednak nie taki gadżet na pokaz, hm.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Cynt u mnie rodzina była zadowolona możliwościa pomiaru ilości zrobionych kroków. Do tego wystarczyła opaska. Zegarek jest do takich celów bardziej rozbudowany, eięcej opcji. Są też zegarki z eSIM-em, więc między innymi po to żona zakupiła jabłuszko 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)@ketrasaArtur dokładnie tak samo myślę...ostatnio zegarek nosiłem w 90-tym roku..😁 i miał wskazówki.. ale nie mial cyferek tylko samolocik latający w sekundniku
@agat13 , ja do tego stopnia bywam "bezczelny", że nie nosząc zegarka, odkąd poszedłem na zasłużoną emeryturę (12 lat), nie zaglądam do swojego smartfona w kieszeni, tylko pytam napotkanego przechodnia, która jest godzina😀 Bez gadżetów żyje się spokojniej😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolejna niedziela z promocjami zakończona.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »