- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1-14 czerwca 2026 przynieś stary tel i otrzymaj bon min. 50pln
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ktoś próbował wykorzystać otrzymany bon na zakup czegokolwiek na orange.pl - bony wchodzą poprawnie, jest informacja o użytym bonie 50zł - natomiast kwota do zapłaty nie obniża się. Na ostatnim kroku potwierdzenia zamówienia widnieje kwota bez rabatów. Próbowane różne produkty, akcesoria i nic. W regulaminie jak byk jest napisane, że można wykorzystać na stronie orange.pl - sprawdzane na różnych komputerach - jako zalogowany i nie - tak samo, infolinia nie jest w stanie pomóc, próbowałem bon w salonie orange to samo - nikt nic nie może. Jak dla mnie to jedna wielka ściema i oszustwo - oddałem kilka telefonów, niby dostałem bony, ale nie mogę ich wykorzystać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hmmm. Wygląda to na jakiś błąd. 🤔
Tydzień temu wrzucałem bony, by sprawdzić jeden produkt i cena się obniżała z automatu od razu po wbiciu kodu. Teraz faktycznie nie. Bon się wczytuje, bo jest info "Użyty bon płatniczy na opłatę na start: 50 zł", tylko w koszyku nie odejmują...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 wyczyść ciasteczka w przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ciasteczka były czyszczone, dodatkowo tak jak pisałem - próba zakupu była robiona na kilku różnych komputerach, w tym 1 przez konsultanta na infolinii i 1 w salonie orange - z takim samym skutkiem opisanym wyżej.
@szewol powyżej potwierdził, że też ma to samo - więc to raczej globalny problem, ... albo akcja z odkupem przerosła orange i blokują możliwość wykorzystania kuponów...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 pozostaje tylko zgłosić problem z systemem konsultantowi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut zgłaszałem konsultantce problem i niby przyjęła zgłoszenie choć mam wątpliwości, bo to było ok. 2 tygodnie temu i nic się nie zadziało. Ponowiłem próbę 2 dni temu - gdzie udostępniałem ekran i pokazywałem co się dzieje - potem nawet poprosiłem o użycie bonu przez niego i miał to samo - ale wg konsultanta rozwiązaniem było zamówienie na raty z bonami i nie podpisywanie umowy jeśli kwota się nie zgadza - pominę komentarz do tego bo ręce opadają.
Prób podejmowałem kilka, nawet w salonie gdzie oddawałem smartfony i uzyskałem bony - bez rezultatu. Powoli już nie mam siły i ochoty na te rozmowy bo nie dają żadnego skutku.
@spiro czy orientujesz się gdzie można taką sprawę zgłosić pisemnie czy e-mailowo?
Niestety obawiam się, że bony wygasną zanim przyjdzie jakaś odpowiedź, pewnie gdyby chodziło o 50zł to już dawno bym odpuścił - ale oddałem 8 smartfonów które zalegały mi w szufladzie i mam bony na 400zł, trochę szkoda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 jeżeli zgłoszenie zostało przyjęte to poproś o jego numer. Udokumentuj to, że masz bony. Wygenerują Ci nowe kody jeśli nie zdążą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 jeśli masz jakikolwiek nr w orange zrób zgłoszenie w Mój Orange. Dodatkowo można napisać też do partnera promocji. Z regulaminu:
"Reklamacje związane z realizacją Umowy przez Kupującego należy składać na adres siedziby Breezy ul. Słowikowskiego 81, budynek H1, 05-090 Raszyn lub elektronicznie na adres e-mail: [email protected]"
ps. Co do zgłoszeń w Mój Orange. Z tego co widzę, można to zrobić chyba tylko przez aplikację i trzeba zrobić to przez Maxa, czyli ichnie AI. Przygotuj sobie zawczasu cały tekst w notatniku żeby go potem łatwo przekopiować. Powinieneś otrzymać numer zgłoszenia.
- « Poprzedni
- Następny »