Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jaki wybrać starter z pakietem internetu na rok?

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 12
  • 0

Hej, szukam internetu na kartę ważnego rok, pakiet minimum 50gb, jaki starter kupić?

*Doprecyzowałem nazwę tematu oraz przeniosłem z działu "Na kartę" - moderator Wojciech.

11 ODPOW. 11

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14475
  • 59482
  • 723

@Olka87 Najporościej Zamów starter online | Orange Polska

Ten za 49zł

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 12
  • 0

@agat13napisał(-a)

@Olka87 Najporościej Zamów starter online | Orange Polska

Ten za 49zł

Dzięki, da się zarejestrować kartę przez inny bank niż millenium i ING?

• 14475
  • 59482
  • 723

@Olka87 Myślę, że tak, choć nigdy nie robiłem tego w ten sposób. Zerknij Rejestracja numeru na kartę | Orange Polska

Tam są opisane możliwości rejestracji karty...nawet przez banki

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 890
  • 3537
  • 30

@Olka87 

Rejestrowałem przez mBank i nie było problemu.

Edit: to działa przez mojeID, te banki co podałeś mają rejestracje z menu banku.

• 20040
  • 57922
  • 787

@Olka87 ze strony https://www.orange.pl/view/kup-starter zaproponowanej przez @agat13 możesz zakupić starter za 49 zł, ale ma GB ważne tylko 2 miesiące. Możesz zakupić starter za 299 zł, ten będzie miał pakiet GB ważny na rok, albo wybrać każdy inny, np w Żabce za 5 zł. Rejestrację dokonasz też w Żabce. Po aktywacji startera, możesz wysłać SMS o treści TAK na numer 80290, dostaniesz 400 GB oraz 100 GB za rejestracje numeru w aplikacji Mój Orange. Potem trzeba doładować za 25 zł, wpadnie dodatkowe 15 GB i 10 GB jeśli doładowanie zostanie zrealizowane przez stronę:

https://doladowania.orange.pl/

Potem aktywować przedłużenie o 365 dni za 29 zł, aktywacja SMS o treści START365 na numer 8002. 

Razem będzie około 530 GB ważne rok.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 16
  • 0

Jak mam od prawie roku starter tylko do nawigacji to lepiej kupić nowy i aktywować pakiet za 29zl według tej porady?

• 20040
  • 57922
  • 787

@Atan2190 nawigacja nie pobiera zbyt dużej ilości danych, więc jak nie zależy na dużej ilości GB, to lepiej doładować obecny numer i aktywować kolejny rok. Jeśli chcesz więcej GB, to startując z nowym numerem, faktycznie da się wycisnąć sporo GB na start. Trzeba się jednak spieszyć, bo od stycznia 2025 będą zmiany, natomiast obecne promocje świąteczne potrwają do końca grudnia.

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 175
  • 801
  • 18

Pewnie już po czasie, ale chyba najlepiej kupić starter w innej sieci i go przenieść do orange? Na ten moment 1000gb na rok https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte

• 20040
  • 57922
  • 787

@marcin0216 nie wiem, czy promocja nie dotyczyła końca roku. Obecnie w Orange jak jeszcze aktywujesz starter i doładujesz online za 30 zł, to na rok możesz zyskać przynajmniej 500 GB.