Przeniesienie numeru przez Orange.pl

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Przenosił ktoś może ostatnio numer przez stronę do oferty na kartę? Ile czekałeś/aś na realizacje tzn kurier od dnia zamówienia? 🙂

12 ODPOW. 12

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 15
  • 0

2dni

• 3498
  • 8722
  • 158

No tak pisze na stronie. Dziś drugi dzień i tylko status w realizacji. 

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 15
  • 0

czasem przechodzi do weryfikacji manualnej i albo jest szybko albo kilka dni.Ostatnio przedłużałam pakiet love z urządzeniem,poszło do manualnej i czekałam 5dni.wczorajsze zamówienie też poszło na weryfikację manualną a miałam już wieczorem do odbioru w salonie.Zadzwon na infolinię niech sprawdzą bo mogło się nie zaktualizować 

• 3498
  • 8722
  • 158

Dzwoniłem na infolinię 😂 proszę muszę zostawić bez komentarza na jakiej podstawie takie osoby zatrudniają, czym się kierują. 🫣🙄 

Maja czas 5 dni.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 351
  • 1542
  • 5

Ja wniosek o przeniesienie składałem 24.05, 26.05 nadana była przesyłka, a numer przeniesiony został 4.06.2025r.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@Ron sprawdź poprawność wpisanych danych. Czasami przy niepoprawnych danych czas odpowiedzi jest długi, jeśli wszystkie dane zostały wypełnione poprawnie, to w przeciągu dwóch, trzech dni kurier dostarcza kartę SIM.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 76
  • 349
  • 0

Data złożenia zamówienia 14.05.2025 r., kurier z papierami i kartą 19.05.2025 r.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7741
  • 88

@Ron jak podałeś swoje dane zgodne z tymi, które już posiada Orange, to z otrzymanego numeru tymczasowego można korzystać nawet jak nie dojdzie finalnie do przeniesienia numeru.

Np. wybrałeś nieprawidłowo dotychczasowego operatora, albo dotychczasowy operator ma inne twoje dane niż Orange, to nie będzie przeniesienia.

Aktualnie istotne numery mam w Orange.

Tylko dla internetu lepiej obecnie wychodzi się na wspomaganiu nowymi starterami online za 5 zł a nie numerami przeniesionymi.

• 3498
  • 8722
  • 158

@andrzej1441 dane prawidłowe, a numery dzisiaj przeniesione.

Kurier przyjechał po chyba 4 dniach.

Czas na dostarczenie to 5 dni roboczych. 

Wolę przenoszone i promocję 3 m za 0. Nie płacisz za używanie 3 m, a w przypadku startera tylko I miesiąc, a następna 2 po 15 zł.

GB zużywam średnio ok 50, najważniejsze nielimitowane rozmowy 🙂