- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam , nie wiem czy temat był wałkowany. Mianowicie czy można zmienić numer telefonu, aby móc się logować na swoim już istniejącym koncie Nasz Orange? W końcu mam scalone trzy numery na stronie Orange- ale jak chcę się zalogować z innego numeru to system ''widzi'' mnie jako nowego użytkownika. Czy da się to jakoś zmienić w ustawieniach? czy niestety trzeba się pożegnać (niejako wbrew swojej woli) z obecnym kontem, które obecnie u Was utworzyłem i się tutaj udzielam od czasu do czasu. Czy jest to nieuniknione ,czy dopiero jakiś moderator może mieć takie uprawnienia ,aby mi to zmienić. Trochę szkoda by mi było rezygnować z tego konta, ale w ostateczności jak będzie taki mus to nic nie poradzę i utworzę nowe konto.- zaraz również uprzedzę ,że nie jest moim celem robić kilkanaście kont i robić trolling tylko mój obecny numer za niedługo wygaśnie , który jest przypisany do tego konta i już mi na nim nie zależy, dlatego chciałbym wprowadzić ''świeży'' numer.
EDIT-prośba do modów ,aby wrzucić w razie czego mój post do odpowiedniego działu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zmiana numeru przypisanego do konta Nasz Orange
@Piotrekk85 dziękuję za czujność 🙂
@OrangeFanboy już piszę do Ciebie prywatną wiadomość, sprawdzę czy coś mogę poradzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zmiana numeru przypisanego do konta Nasz Orange
Dziękuję Panowie, >Piotrekk85< za oświecenie mnie (i być może innych w przyszłości)
Dziękuję również >Piotrek< za kontakt, oraz załatwienie pozytywnie mojej sprawy.