- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
błąd 404 przy starej stronie logowania do MO przy wybraniu dostępu do Nasz Orange
Na stronie https://www.orange.pl/przejdz_do_nowego_moj-orange.phtml - przy wybraniu w prawym panelu Forum otrzymałem "Strona, którą próbujesz otworzyć, nie została znaleziona. Sprawdź poprawność adresu URL i spróbuj ponownie." czyli błąd 404.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
błąd 404 przy starej stronie logowania do MO przy wybraniu dostępu do Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur przeczytaj jeszcze raz co zgłosiłem...
po prawej stronie jest panel z kilkoma linkami do "starych usług" - przy kliknięciu "Forum" dostałem błąd 404
Z wklejonego przez Ciebie zrzutu widzę, że w telefonie ten obszar jest poniżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , wkleiłem linka do Worda i przeniosłem na Firefoxa. Z tych czterech przycisków, faktycznie komunikat błędnego adresu jest, ale gdy kliknąłem w NO z lewej strony, to się forum wkleiło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , po wklejeniu do Worda linka, 404 już mi nie wyskoczyło, tylko podstawiła się strona bez możliwości przejścia bezpośrednio z przycisku Forum, a jedynie z głównej belki kliknięcie w NO otwarło. Tak, czy siak, jest jeden błąd w działaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Misiek62 za informacje, zgłoszę gdzie trzeba😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafał lubię zgłaszać takie przekierowania na Berdyczów... żeby innym uprościć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , bywasz tam? Handlujesz czymś? To na poste restante będzie czekała odp. Bylebyś dotarł🤣
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »