- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zakładki "zabezpieczenia" w Mój Orange
Wygląda na to że temat zamknięty, ale chcę się w nim zapytać, skąd u mnie powiadomienie, że ktoś się w nim wypowiedział, jeżeli nie brałem udziału w dyskusji? @Artur możesz to jakoś sprawdzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Domator, odpowiem za @Artura.
Na szybko moja teoria jest następująca.
Do tego tematu zostały przeniesione wpisy z innych. Prawdopodobnie udzielałeś się w którym z nich, a możliwe, że nawet odpowiedziałeś na przeniesiony wpis, treścią odnosząc się do innego, dodanego wcześniej. W takim wypadku, przy przenoszeniu subskrypcji wraz z wpisem, Twoja też została przeniesiona i dostajesz powiadomienie o wpisach w nowym temacie. Postaram się to jeszcze sprawdzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Mikołaj, wcale nie za Artura, tylko nie bardzo wiedziałem o kim wspomnieć a Artur ma niebieską etykietę 😉 więc chyba jest kimś ważnym na tym forum 🙂
Oj Ty też masz niebieską... ale Twoich wypowiedzi mniej widziałem. 😉
@Mikołaj jak będziesz sprawdzać, to zweryfikuj proszę, dlaczego mam podwójne powiadomienie - z innym tematem - do Twojego posta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Domator napisał(-a):Dzięki @Mikołaj, wcale nie za Artura, tylko nie bardzo wiedziałem o kim wspomnieć a Artur ma niebieską etykietę 😉 więc chyba jest kimś ważnym na tym forum 🙂
Oj Ty też masz niebieską... ale Twoich wypowiedzi mniej widziałem. 😉
@Mikołaj jak będziesz sprawdzać, to zweryfikuj proszę, dlaczego mam podwójne powiadomienie - z innym tematem - do Twojego posta.
Pewnie dlatego, że posty pochodzą z różnych tematów i powiadomienie idzie dla obu, gdy choćby w jednym z nich dany użytkownik się wypowiadał - tak jak pisze @Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Domator masz dwa powiadomienia (zresztą tak samo jak dla tego wpisu ), bo jedno jest o nowej odpowiedzi, a drugie o tym, że o Tobie wspomniałem
Inne tematy wynikają z tego, że wpisy przeniesiono z kilku różnych tematów. Jak przejrzysz cały ten temat to w pewny momencie zobaczysz, że w kolejnych odpowiedziach następuje zmiana.To zależy od tego czy ktoś odpowiedział na pierwsze czy na dalsze (przeniesione) wpisy. Wiem, że to bywa mylące, pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mikołaj napisał(-a):@Domator masz dwa powiadomienia (zresztą tak samo jak dla tego wpisu ), bo jedno jest o nowej odpowiedzi, a drugie o tym, że o Tobie wspomniałem
Inne tematy wynikają z tego, że wpisy przeniesiono z kilku różnych tematów. Jak przejrzysz cały ten temat to w pewny momencie zobaczysz, że w kolejnych odpowiedziach następuje zmiana.To zależy od tego czy ktoś odpowiedział na pierwsze czy na dalsze (przeniesione) wpisy. Wiem, że to bywa mylące, pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji.
Kurcze @Mikołaj widziałem dwa powiadomienia z różnymi tematami a tą samą godziną... teraz jest tylko jedno... widocznie przy pomieszanych tematach najpierw są dwa - z obydwoma tematami - przy ponownym sprawdzeniu jedno znika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Domator Cieszę się, że rozjaśniłem sprawę!
W razie watpliwości zawsze możesz pisać na priv do kogoś z zespołu Nasz Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@burebusekMy raczej już tobie nie pomożemy z tym problemem.
Wchodzę z nową instalacją Windows 10 wg Twojej sugestii i sprawdzam działanie. To miała być ostateczność i poświęciłem się z duszą na ramieniu. Żeby nie być gołosłownym, proszę, oto zrzuty dwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Lepsza jest taka czysta instalacja z iso lub usb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tak mnie naszło zajrzeć do ustawień... sprawdź proszę czy przypadkiem w Twoim profilu nie masz postawionego "ptaszka" (checkbox'a) w wierszu - ignoruj HTML ?? Znajdziesz to w profilu "moje ustawienia" zakładka "preferencje" ... bo według mnie ten znacznik ukrywa użyte hiperłącza do użytkowników i obrazków !!!!!!!!!!
Sprawdziłem, brawo TY (misiek) - nie ma to jak człowiek sam się doceni 😉 dowartościuje 😄
PS. Przenieś oznaczenie rozwiązania na tego posta 😉