Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiany na NO?

ROZWIĄZANE
Anonim
Nie dotyczy
Solved!

Zmiany na NO?

Wiadomość zawiera obraz

Dzisiaj u mnie na powitanie, po raz pierwszy pojawiła się nowa odsłona NO, zamiast kosmity. U Was też?
1-Gromadź punkty > dalej
2-Zwyciężaj w rankingach > dalej
3-Zdobywaj odznaczenia > dalej
4-Zostań Orange guru > przejście do NO
Najpierw na ułamek sekundy pojawił się kosmita, by został "zdeklasowany" przez cztery "progi parcia na szkło".1 z 4

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Zmiany na NO?

To było chyba, jak się na pierwszym lądowaniu kliknie poznaj misję.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 ODPOW. 12
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Zmiany na NO?

Ron
Poziom 36, Nawigator Galaktyczny

Zmiany na NO?

Nic takiego nie widziałem Emotikon: Szczęśliwy

Anonim
Nie dotyczy

Zmiany na NO?

Piotrekk85 napisał(-a):

@Piotrekk85, wydaje mi się, a nawet graniczy z pewnością, że pierwszy mój kontakt z NO zakończył się lądowaniem, po prawidłowym przejściu procedur w ustawieniach profilowych i oznaczony został kosmitą. Potem, po każdym logowaniu, pojawiał się tylko raz pop-up z ankietą. Dopiero po jakimś czasie, ale najpewniej po moich problemach roztrząsanych na NO, doszło  lądowanie każdorazowo po logowaniu się. Z ciekawości tylko to raz rozwinąłem, a dzisiaj expres mig-mag lądowanie zniknęło i samoczynnie po nim wyskoczyło to okienko pokazane w poście powyżej. Specjalnie się po tej akcji wylogowałem, łącznie z dynamicznie przydzielanym IP, i obecne logowanie obyło się już bez pokazanego okienka. Tylko w trakcie edycji tego posta wyskoczył pop-up z ankietą (zamykam krzyżykiem). To na bank inaczej, niż uprzednio.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zmiany na NO?

Te okienko pokazuje się jak wyczyścisz pliki cookie lub odpalisz NO w trybie incognito/prywatnym. Zmiana ip akurat nie ma znaczenia.
Anonim
Nie dotyczy

Zmiany na NO?

Wiadomość zawiera obraz

Piotrekk85 napisał(-a):
Te okienko pokazuje się jak wyczyścisz pliki cookie lub odpalisz NO w trybie incognito/prywatnym. Zmiana ip akurat nie ma znaczenia.

@Piotrekk85, dzisiaj też wyczyściłem, nim otwarłem NO (żadnej innej karty). Tylko wskoczyło okienko lądowania, któremu zrobiłem screen, zamknąłem i wskoczyła standardowo strona główna, której też zrobiłem screen. Tak szybko, że jeszcze nie zdążyły pokazać się liczniki. Zresztą spójrz na godzinę w prawym, dolnym rogu. Chyba jest różnica, pomiędzy pierwszym, a tym postem? Co do IP, to ja rozumiem, tylko chciałem powiedzieć, jakich procedur przestrzegam. Nie idę nigdy na łatwiznę i wylogowanie następuje najpierw z otwartych stron z logowaniem, a następnie nie zamykanie, a wylogowanie na komputerze. Ja mam ten komfort, że mnie czas nie goni i wklepywanie haseł to żaden problem.

Lądowanie.pngburebusek.png

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zmiany na NO?

To jak na ludziku klikniesz w "poznaj swoją misję" masz to co wyżej wkleiłeś.
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Zmiany na NO?

Wiadomość zawiera hiperłącze Wiadomość zawiera obraz

burebusek napisał(-a):

Piotrekk85 napisał(-a):

@Piotrekk85, dzisiaj też wyczyściłem, nim otwarłem NO (żadnej innej karty). Tylko wskoczyło okienko lądowania, któremu zrobiłem screen, zamknąłem i wskoczyła standardowo strona główna, której też zrobiłem screen. Tak szybko, że jeszcze nie zdążyły pokazać się liczniki. Zresztą spójrz na godzinę w prawym, dolnym rogu. Chyba jest różnica, pomiędzy pierwszym, a tym postem? Co do IP, to ja rozumiem, tylko chciałem powiedzieć, jakich procedur przestrzegam. Nie idę nigdy na łatwiznę i wylogowanie następuje najpierw z otwartych stron z logowaniem, a następnie nie zamykanie, a wylogowanie na komputerze. Ja mam ten komfort, że mnie czas nie goni i wklepywanie haseł to żaden problem.

Lądowanie.pngburebusek.png

@Anonim  pozwolisz, że się włączę? Emotikon: Mrugający Nie czekam na odpowiedź Mężczyzna pokazuje język

Otóż @Piotrekk85 wyraził opinię (jeśli dobrze pamiętam) , że wcześniej pokazane przez Ciebie obrazki są kolejnymi, które się pojawiają gdy klikniesz na tym startowym "Poznaj swoją misję"

Anonim
Nie dotyczy

Zmiany na NO?

@Misiek62 i @Piotrekk85, właśnie że nie klikałem w "Poznaj swoją misję". Samo wskoczyło i dopiero klikając dalej, otwierają się kolejne okna. A to zasadnicza różnica. Teraz np., a to moja trzecia testowa próba i nic nie wskoczyło. Dopiero za jakąś chwilę w trakcie czytania posta z tematu Błędy techniczne Nasz Orange pop-up z ankietą.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zmiany na NO?

Jak nie masz ekranu, musisz "ciacha" wyczyścić.