- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Piotrekk85napisał(-a)
Oj tam - mnie nie będzie to będzie łatwiej 😛
Który to już raz piszesz... Nawet o tym nie myśl 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Bo pewnie dziś lub jutro poziomki się skończą, a 41 i 42 ma zespół NO 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Misiek62 3 😄 @Anonim z początku patrzałem na rangi ale @Piotrekk85 i @Misiek62 pokazali mi że ranga nie istotna tylko przyjemność i radość że komuś można pomóc i że jest super atmosfera i naprawdę fajni tu ludzie są nawet @burebusek którego czasem no nie rozumiem czy chce obrazić czy żartuje Panie Bronku nie chce obrazić 🙂
@Piotrekk85mam nadzieje że jesteś i zostaniesz z nami dla tego że miło z nami i że rangi to tylko rangi i nie zależy ci na nich ^.^
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Citi2017 zdobywanie "Rang" z czasem zniechęci, bo początkowo jest łatwo, jak "Eksperta" zaliczysz, już sporo trudniej, krótkodystansowcy szybko polegną 😉
Te wszystkie "Rangi" i "Odznaki/ Trofea" to tak dla umilenia pobytu na NO, tak to trzeba odbierać, wtedy bez spinki na NO piszesz i się dobrze bawisz, bo o to tu głównie chodzi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Gorzej, że dla Programu Herosi trzeba w półroczu "złapać" ileś rozwiązań 😉 ale i bez tego "da się żyć" 😉
no i jest też ranga "Przyjaciel " dla "byłych" 😄 też fajna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Rafał , uśmiałem się szczerze "Macie szansę odlecieć w kosmos" Guru Was pokona w tym Matrixie i będzie dzierżył władzę niepodzielną Co byśmy bez Was zrobili? Zróbcie coś, działajcie! Poziomy generalskie obszyjcie brązowymi, potem złotymi wszywkami, bursztyn z nad Bałtyku rozdawajcie...cokolwiek
A do Ciebie @Citi2017 mam prosty przekaz...nie bój żaby i zastosuj przykazanie miłości. Masz dziewczynę i ją kochasz, a nas miłuj jak siebie samego...po swojemu...raz lajkiem, raz jęzorem potraktuj, ale wytrzeszcz też oczy i wyraź swoje emocje emotkami...my to odczytamy w jakim jesteś nastroju. Nie musisz być zawsze miły, bo każdy z nas ma swoje za uszami. No, kto pierwszy spróbuje wrzucić kamyczek do mego ogródeczka?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim ty dziś mówisz jak człowiek no no aby tak częściej ^.^
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Citi2017 , mam taką złotą myśl dla "wszechwiedzących"-nie pojmiesz zawiłości tego świata i głupim umrzesz. Stąd, nie wysilam się, by dogodzić każdemu, a rafy staram się omijać. Jak Ci coś we mnie nie spasi, też tak rób. Bywa, że zniżam się i dostosowuję do sytuacji, niekoniecznie w duchu nie myśląc inaczej. Widziałeś dzisiaj w mediach człowieka, który przewrócił się na torach? To jest większym problemem (tumiwisizm), niż stwierdzenie, że jest się człowiekiem. Skoro Stwórca dopuszcza nas do czynienia dobra, to czemu mamy robić na przekór? Zatrzymaj chwilę, wstrzymaj oddech i spójrz wokół
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś