Zatrzymane chwile

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16178
  • 67360
  • 874

Zatrzymane chwile

@einsiedler  jak trzeba, zrzeknę się...byle równo było😁

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 126
  • 1088
  • 0

Zatrzymane chwile

@agat13, no nie..., wszak ten post i tak zatrzymaną chwilę zawiera na konkretny dzień tego miesiąca 😁 .

Czułem się jednak zobowiązany sprostować tę informację, a uczyniłem to z niekłamaną radością ☺️ .

• 126
  • 1088
  • 0

Zatrzymane chwile

@Wojciech napisał(-a)

Już pochwalił w Pogaduchach, ale uwiecznijmy to i tutaj, gdyż 100 rozwiązań to jest coś!

Wojciech_0-1782481848263.png

@tolek z poziomem 33 i rangą Ekspert Galaktyczny! Gratulacje 🥳

@Wojciechu, mamy kolejnego Eksperta Galaktycznego (z poziomem 33) i setką rozwiązań na koncie 😎 .

Gratuluję @atlas_cudow 🥳 !

1000000141.jpg

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4082
  • 19539
  • 100

Zatrzymane chwile

@einsiedler Dzięki. Widzę, że trzymasz rękę na pulsie. Sam nie zauważyłem, że zmieniła mi się ranga:) 

Zespół Nasz Orange
  • 702
  • 8646
  • 41

Zatrzymane chwile

@einsiedler dobre oko, szybka ręka 🙂

@atlas_cudow gratulacje 🎉 Ranga ekspercka to nie w kij dmuchał, mam tylko nadzieję że humor Ci się nie wyostrzy, bo będę musiał jeszcze więcej Twoich postów ukrywać 😂

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4082
  • 19539
  • 100

Zatrzymane chwile

@Michał  Już chyba ze trzy razy obiecywałem, że przestanę urażać innych, ale jak widać moja silna wola ma jeszcze sporo miejsca na rozwój 😞 . Walczę z tym,  a potem i tak jakimś sposobem powstaje post, który nadaje się tylko do kosza. Czasem nawet sam siebie moderuję i po wrzuceniu posta, usuwam go licząc, że nikt nie przeczytał.

Swoją drogą, w pracy moje pyskówki mailowe z innymi działami są legendarne 😄 

• 126
  • 1088
  • 0

Zatrzymane chwile

@Michał, akurat humor @atlas_cudow i @j131 uważam za dobro forumowe 🍊 😎 .

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2335
  • 10734
  • 72

Zatrzymane chwile

@Michał , małe docinki, tym bardziej w dobrej wierze, jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Gratuluję @atlas_cudow 💪👏

Zespół Nasz Orange
  • 702
  • 8646
  • 41

Zatrzymane chwile

No przecież my też lubimy się pośmiać i nie raz to robimy czytając Wasze wpisy. Ba, powiem więcej (mam nadzieję że mnie za to nie zabiją 🙄) mamy taki "skarbik" gdzie zbieramy te śmieszniejsze wpisy. 

Natomiast musimy dbać na forum o dobre samopoczucie wszystkich, dlatego niektóre posty znikają 🙂

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2335
  • 10734
  • 72

Zatrzymane chwile

@Michał  zauważyliście może, że ostatnio tu się pojawią coraz więcej "pieniaczy", którzy obrażają wszystko i wszystkich do okoła? ☹️