Zatrzymane chwile

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

Ja również mogę się pochwalić osiągnięciem 27 mimo błędu.

Przechwytywanie1.PNG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

Gratulacje @Anonim 😉

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 10
  • 92
  • 0

Zatrzymane chwile

Super 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

22222 jest moje 😜 😜 Mam już kilka tych trafnych "strzałów" 😜 😜

22222.jpg

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

@Anonim, przed logowaniem widziałem już przekroczoną liczbę dwójek i zadałem sobie pytanie, czy ktoś to "ustrzelił". Brawo TY!!! Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Zatrzymane chwile

Ponoć lada dzień wróci wiosna, a nawet lato. Zmiany jednak nie tylko w naszej pogodzie majowej, ale również w zespole Nasz Orange. Wiecznie pogodna @Natalia postanowiła poszukać nowych wyzwań poza Orange. Serdeczne dzięki Natalia za Twój optymizm, nieocenioną pomoc i organizację I Zlotu Społeczności. Będzie nam Cię brakować i mamy nadzieję, że będziesz nas czasami odwiedzać nawet jako nie-pracownik 🙂

Choć Natalii często na NO nie spotykaliście, to ogromna część pracy „za kulisami” należała właśnie do niej i także dzięki niej NO to miejsce wygląda i działa tak, a nie inaczej. @Artur przejmie część obowiązków Natalii, więc będzie go nieco mniej w dyskusjach, ale ja, Mikołaj i Wiktor jesteśmy do Waszej dyspozycji i będziemy udzielać się zawsze, gdy to potrzebne, a nawet więcej 😉

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

@Rafał To jest prawda że @Natalia odchodzi ?Będzie też mi Cię brakować.

9.gif

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

Już mamy 11000

0Przechwytywanie.PNGk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,007_9R_orig.gif

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Zatrzymane chwile

Z wrażenia @Anonim to i zabrakło Ci jednego zera 😄 11000 jest wow ;)!  To chyba też dobry moment na zmianę avatara z zająca świątecznego. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Zatrzymane chwile

@RafałTak było ale jest wszystko OK

Przechwytywanie1.PNG