Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zatrzymane chwile

Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Ja tylko zaktualizowałem temat ostatniego posta, aby nie przychodziły już powiadomienia "Przywitaj się" Emotikon: Mrugający
mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

Artur napisał(-a):
Ja tylko zaktualizowałem temat ostatniego posta, aby nie przychodziły już powiadomienia "Przywitaj się" Emotikon: Mrugający

No w końcu ktoś się zlitował i wpadł na ten pomysł Emotikon: Mrugający Już to gdzieś zaznaczyłem, że "wariują" powiadomienia odnośnie "przywitaj się" i "Zatrzymane chwile" Emotikon: Mrugający

@edit: no i jednak mamy 6k....

anigif6000.gif

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

MamyPrzechwytywanie.PNG

Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

jest 6000.JPG   sprawdziłem przed zrobieniem wycinka i rozpoczęciem pisania...  nikt nie opublikował, więc @Anonim zaczęliśmy w podobnym czasie, ale TY szybciej opublikowałeś... @Mikołaj możesz sprawdzić różnice w sekundach ?? Emotikon: Mrugający 

@mabud73 Emotikon: Mrugający edycja się NIE liczy Emotikon: Mrugający sam tak twierdziłeś Emotikon: Bardzo szczęśliwy  ale doceniam odliczanie w gifie Emotikon: Szczęśliwy

mabud73

Zatrzymane chwile

To teraz czekamy na 14600 postów Emotikon: Szczęśliwy 

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

@mabud73 @Misiek62 @Artur Nie ma, znaczenia kto był pierwszy, ale mamy już 6000 tysięcy.Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Rafał
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

@Anonim, @Misiek62, @mabud73 W sekundach Wam nie powiem, ale gratki, byliście bardzo blisko siebie Emotikon: Mrugający Piękna liczba, to co teraz czekamy i polujemy na 15K postów i 6666 członków Emotikon: Szczęśliwy?

mabud73

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

Też ładnie Emotikon: Mrugający  

600.jpg

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

@Rafał Widać kto jest, na jakiej pozycji.

Rafał
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

@mabud73 taka ilość to chyba marzenie Emotikon: Mrugający ale samo połączenie wygląda rzeczywiscie fajnie bardzo Emotikon: Mrugający

@Anonim to rzeczywiście widać, ale jak sam stwierdziłeś, nie ważne kto pierwszy, ważne, że mamy 6k, to może już to pomińmy, chyba, że wszyscy zainteresowani chcą wiedzieć Emotikon: Szczęśliwy