- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim dawno temu zgłaszałem różne pomysły, ze wdrożeniami (jak dla mnie) słabo...
Skoro uważasz, że powinno być odrębne "wyróżnienie", to pisz... poprę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Misiek62 , no właśnie Ciebie proszę o ten pomysł...aż do skutku, skoro nie możemy doczekać się podglądu swoich pomysłów...zwłaszcza tych wdrożonych. Poprę dla wyrównania szans
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim jeśli mnie pamięć nie myli, to wnioskowałem nawet, żeby za pomysły było coś do "punktacji" dla potrzeb "poziomów i rang"...też nie chwyciło. Dobrze, że pomysły jak dotąd były brane pod uwagę przy kwalifikowaniu kandydatów na Herosów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Misiek62 , rzadko kiedy Zespół NO zabiera głos nt. pomysłów. Zbiorcze info i odfajkowane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim te moje pisanie dotyczące punktowania za pomysły były pewnie gdzieś w działach w których dyskutowaliśmy o poziomach, rangach itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim mówisz i masz 🙂 Głos zabiera Zespół NO 🙂
Dodanie pomysłu jest punktowane, natomiast na to, czy pomysł ostatecznie zostanie wdrożony czy nie, autor ma niewielki wpływ. Jest mnóstwo pomysłów, które bardzo nam się podobają, ale z takich czy innych względów nie mogą być wdrożone w danym momencie. Czyli o premiowaniu za wdrożenie musiałby decydować w dużej mierze los, a to czasem może być krzywdzące.
Przy okazji zdradzę, że już wkrótce przedstawimy Wam dodatkowe osoby, które będą pracowały z Pomysłami 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
No i @Aśka_M wróciła z argumentacją dlaczego nie ma punktów za pomysły... więc zrobię to co podpowiada @Anonim zgłoszę pomysł by chociaż w osiągnięciach albo trofeach był "medal" za wdrożone pomysły.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj