- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wielokrotne powiadomienia o nowym poziomie
@Piotrekk85To poczytaj wyżej podany link do pomysłu a będziesz wiedział a poza tym wiedziałem że ty mi odpowiesz a nie @Piotrek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale jeśli cytujesz tekst i zdjęcie o wielokrotnym powiadomieniu a linkujesz inny pomysł - to już co miałeś na myśli nie każdy zrozumie.
Poza tym czy to nasza rola jest pytać dlaczego? Rozumiem zgłoszenie błędu ale chyba rozliczenianie to nie nasza rola.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, daj spokój. @Anonim został pogryziony przez pupilka-pekińczyka, bo trzymali go za długo na słońcu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozwólcie, że dodam tylko kontrolnie- pracujemy nad tym wraz z dostawcą (wielokrotne powiadomienia).
Trudno w tym przypadku deklarować konkretną datę naprawy, jednak zrobimy to tak szybko jak to będzie możliwe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)@PiotrekA jednak powróciło jak bumerang powiadomienie
@PiotrekCzy udzielisz mi odpowiedzi dlaczego dostałem takie powiadomienie jak powinno być info na email zgodnie z tym ranga użytkownika w mailach
@Anonim, wtrącę się z lekka. Wielokrotnie pisałem na forum, że wszystkie powiadomienia na email mam wyłączone. Więc jak dla mnie, także te o awansie w obszarze powiadomień na stronie (pod dzwonkiem) są potrzebne. Czym innym jest błąd powiadomienia o nowym i dotychczasowym poziomie, jedno po drugim.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62Tylko dlaczego nie otrzymywałem wcześnie takiego powiadomienia przy dzwonku o zdobyciu rangi poziomu ? Już pomijam o tym podwójnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli nie chcesz powiadomień na maila, to wyłącz je w ustawieniach. A jeśli mimo wszystko je dostajesz, to załóż oddzielny wątek bo nikt nie może połapać o co chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@Misiek62Tylko dlaczego nie otrzymywałem wcześnie takiego powiadomienia przy dzwonku o zdobyciu rangi poziomu ? Już pomijam o tym podwójnym.
Na pytania co do otrzymywanych powiadomień, czyli jakie, jakimi kanałami i kiedy, Ty czy inny użytkownicy dostają, Ci nie odpowiem. Mogę pisać jak ja mam, a o tym pisałem w swoim poprzednim poście. Sądzę, że to kwestia odpowiednich ustawień w profilu użytkownika.
- « Poprzedni
- Następny »