- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Użytkownicy online - licznik czasu
► Wątek został wyodrębniony z tematu Problem z wyświetlaniem avatara - Moderator Wiktor ◄
@PiotrekCoś jest nie tak z licznikiem czasu cały czas szukam odpowiem a czasy te same.
Edit Caly czas jestem zalogowany od momentu tu napisania i jest teraz tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim a my się ostatnio razem z @PawelW i @Artur zastanawialiśmy, który z tych avatarów nam jeszcze bruzdzi i nie mogliśmy dojść 😉 Wygląda na to, że to ten niewinny "kotek". Dziękuję za podesłanie przykładów, podziałamy i naprawimy. Jesteśmy już bardzo blisko udostępnienia nowych avatarów i dla wszystkich nowych będzie ok.
Podpowiedz proszę jeszcze o co chodzi z czasem online? Jest źle liczony, nie jest liczony to pierwsze zgłoszenie w tym temacie i chce się upewnić, że dobrze zrozumiałem w czym rzecz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrek, aż się wystraszyłem, że po moim wczorajszym, skutecznym polowaniu na nornice, ja będę następnym, w kolejce do "znieczulenia". Jestem na tej krótkiej liście "niewinnych kotków"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim to raczej chodzi o to, żeby ten kotek mruczał głośniej niż przycięcie pazurów 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrek napisał(-a):
@burebusek to raczej chodzi o to, żeby ten kotek mruczał głośniej niż przycięcie pazurów 🙂
@Piotrek, nie wiem, co lepsze jest w naturze kotka Nigdy nie przycinałem, ale Wy macie tę moc Mój pies, gdyby mógł się pochwalić, też by potwierdził kto na jego terytorium jest panem. Więc raczej skłaniam się ku temu, że głaskanie jest milsze, niż przycinanie, czy zagryzanie Mruczando, to kwintesencja pierwszego, z trzech wymienionych odruchów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PiotrekTeraz mnie nie ma liście? Pokaż wszystkich
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie jesteś, tylko na ostatniej stronie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Skoro jesteś to, bardzo dobrze, może w taki razie to był chwilowy problem z podczytaniem danych.