- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
A tu niech będzie na temat 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, dziękuję za pokierowanie do pokoju pogaduch...niech edit pozostanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, niezłą zagadkę nam zaserwowaliście 😄
Otóż jeśli chodzi o nowy Mój Orange i Nasz Orange:
- na początku, logowanie do Nasz Orange i innych "starych" systemów, np. MultiBoxa nie będzie połączone z Nasz Orange, więc zalogowanie się do nowego Mój Orange nie spowoduje, że będziemy zalogowani też do Nasz Orange
- docelowy sposób logowania do usług dla pojedynczych numerów, np. do Nasz Orange jeszcze jest opracowywany, więc jeszcze nie wiemy jak będzie docelowo. Jedna z koncepcji to konto w Nasz Orange nieprzypisane do żadnego numeru, które jednak można podpiąć pod konto w Nowym Mój Orange, aby łatwiej się do niego logować
Z kolei co do wyłączenia numeru a Nasz Orange:
- nawet po wyłączeniu numeru konto jeszcze dłuuuugo nie jest usuwane (ok. 12 mies.)
- co prawda nie ma jeszcze możliwości samodzielnego "przepisania" swoich postępów w Nasz Orange do innego numeru, ale nie martwcie się o utratę konta, bo dla zaangażowanych osób możemy zrobić wyjątek i odbudować konto ręcznie, więc Wasze postępy tutaj nie zginą 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Cześć, niezłą zagadkę nam zaserwowaliście 😄
- docelowy sposób logowania do usług dla pojedynczych numerów, np. do Nasz Orange jeszcze jest opracowywany, więc jeszcze nie wiemy jak będzie docelowo. Jedna z koncepcji to konto w Nasz Orange nieprzypisane do żadnego numeru, które jednak można podpiąć pod konto w Nowym Mój Orange, aby łatwiej się do niego logować.
Uspokoiłeś mnie @Artur ...uff, czyli nie będę musiał się pilnować, aby logować się tylko z głównego konta...
Z kolei co do wyłączenia numeru a Nasz Orange:
- co prawda nie ma jeszcze możliwości samodzielnego "przepisania" swoich postępów w Nasz Orange do innego numeru, ale nie martwcie się o utratę konta, bo dla zaangażowanych osób możemy zrobić wyjątek i odbudować konto ręcznie, więc Wasze postępy tutaj nie zginą 🙂
...i tu cięszę sie jeszcze bardziej chwała możliwościom technologicznym i dobrej woli ZNO Dzięki za naświetlenie sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur Przepraszam za mały "spamik", ale wynalazłem taki drobiazg...otóż chodzi mi o ikonkę statusu użytkownika on line/off line. Nie wiem, może jestem już tak stary i dopadł mnie daltonizm, ale naprawdę ciężko rozróźnić ten "szarutki" kolorek od tego "licho zielonego". Gdyby nie podgląd po najechaniu, nie wiedziałbym kto obecny, a kto nie.
Może jakiś pomarańcz na on line, firmowy kolorek?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I ta szczegółowość 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To już zboczenie zawodowe. Trochę uciążliwe, ale przydatne Każdy szczegół tworzy spójną i czytelna całość...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fajna uwaga i ja jestem za 🙂 Może nie pomarańczowy, bo używamy go dla elementów, które wymagają interakcji (np. na przyciskach), ale wyraźnie jaśniejsza zieleń byłaby czytleniejsza. @Natalia, warto o tym pomyśleć przy zmianach. Taka zieleń powinna być bardziej intuicyjna niż obecna "choinkowa" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Fajna uwaga i ja jestem za 🙂 Może nie pomarańczowy, bo używamy go dla elementów, które wymagają interakcji (np. na przyciskach), ale wyraźnie jaśniejsza zieleń byłaby czytleniejsza. @Natalia, warto o tym pomyśleć przy zmianach. Taka zieleń powinna być bardziej intuicyjna niż obecna "choinkowa" 😉
...hohoho...taaaakie zielone światło...i rozmiar może takowy zostać, tak na przyszlość, jak mi oczy niedomogą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś