- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
Piotrekk85 napisał(-a):
A może zdjęcie użytkowników a nie ze stocka? 😄 powrzucamy nasz zdjęcia i zrobicie mozaikę?
Ależ mi się podoba ten pomysł! Mam nadzieję, że będziemy mogli wykorzystać go przy odświeżaniu grafik :3
@Anonim, to my jeszcze nie jesteśmy w strefie euro? ;-)) A na serio - dzięki za sugestię. W następnej wersji grafiki pewnie nie będzie w ogóle monet, ale gdyby się zaplątały to dopilnujemy, aby to były złotówki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
@pablo_ck, to my jeszcze nie jesteśmy w strefie euro? ;-))
Że też ktoś na to zwrócił uwagę.... 😄 Dla mnie to są jakieś-tam monety...
Mogę podrzucić kilka fotek zrobionych na grzybobraniu w lesie , nie ma monet, obojętne ideologicznie, nikt się nie czepnie (chyba) 😞
Próbki jakieś wsadziłem na FB... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawiązując do info od Jozefg (w wątku Nasz Orange
- Urządzenia
- >
- Pozostałe urządzenia
- >
- [gadżety] Dysk GOODRAM - naprawy gwarancyjne)
zgłaszam potrzebę wzbogacenia "bazy wiedzy" o wykaz "autoryzowanych" serwisów które naprawiają sprzęty sprzedawane/użyczane na czas umowy przez Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak.... chciałem dobrze a burza mała się zrobiła.... 😄
Ale nic to - jeżeli ekipa rządząca na forum stwierdzi że taka lista serwisowa jest potrzebna to pewnie będzie.... Póki co nie ma z czego takiej listy robić!
Lepiej zamieszczajcie takie namiary bo to zawsze może być pożyteczne, ja tylko zacząłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):No tak.... chciałem dobrze a burza mała się zrobiła.... 😄
Ale nic to - jeżeli ekipa rządząca na forum stwierdzi że taka lista serwisowa jest potrzebna to pewnie będzie.... Póki co nie ma z czego takiej listy robić!
Lepiej zamieszczajcie takie namiary bo to zawsze może być pożyteczne, ja tylko zacząłem
Oj tam, jaka burza, zobacz posta - link poniżej - więc jeżeli wielu z użytkowników poprze pomysł, to ktoś przysiądzie i wydłubie ze zbiorów umów i innych baz danych potrzebne informacje, sporządzi wykaz, który oczywiście trzeba będzie aktualizować 😉
23-08-2016 11:12 - autor Remi z zespołu Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skoro moderatorzy zaczynają przenosić posty, to może należałoby wyczyścić tematy działu
"baza wiedzy" z dyskusji użytkowników, czyli przenieść te posty do innych działów, zakładając stosowne wątki. Niechby baza wiedzy była dla "zwykłych" użytkowników tylko do odczytu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jozefg na chwilę obecną mamy złotówki więc........to tylko sugestia z mojej strony 🙂 Ale......widzę że jest tu pewna grupa osób którym wiele uwag przeszkadza, a jest to tylko dyskusja, tzw. "burza mózgów", no ale może niektórzy uważają się za jakiś "guru". Może czasami się mylę, radzę może nie zawszę w 100% poprawnie, ale staram się zawsze pomóc i podzielić swoją wiedzą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):
Skoro moderatorzy zaczynają przenosić posty, to może należałoby wyczyścić tematy działu
"baza wiedzy" z dyskusji użytkowników, czyli przenieść te posty do innych działów, zakładając stosowne wątki. Niechby baza wiedzy była dla "zwykłych" użytkowników tylko do odczytu.
@Misiek62, a przeszkadzają nam te komentarze pod tematami w bazie wiedzy? Chyba nie możemy ich technicznie przenieść, a do tego fajnie, kiedy można komentować cały czas, bo nigdy nie wiadomo kiedy wpis przeczyta ktoś, kto będzie miał słuszne propozycje zmian w tekście 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK, przekonałeś mnie.
Artur napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):Skoro moderatorzy zaczynają przenosić posty, to może należałoby wyczyścić tematy działu
"baza wiedzy" z dyskusji użytkowników, czyli przenieść te posty do innych działów, zakładając stosowne wątki. Niechby baza wiedzy była dla "zwykłych" użytkowników tylko do odczytu.@Misiek62, a przeszkadzają nam te komentarze pod tematami w bazie wiedzy? Chyba nie możemy ich technicznie przenieść, a do tego fajnie, kiedy można komentować cały czas, bo nigdy nie wiadomo kiedy wpis przeczyta ktoś, kto będzie miał słuszne propozycje zmian w tekście 🙂
OK przekonałeś mnie, niech i baza wiedzy żyje opiniami użytkowników.