- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
Piotrekk85 napisał(-a):
Tu by się przydało info o RTT czyli pisaniu w chwili tworzenia postu przez inne osoby 🙂
Jak jest np. na adminów stron/grup na fejsie... czy na gg...
Skrypt pokazujący, że właśnie ktoś coś pisze, taki jak np. na Fb to gruba sprawa i mechanizm, który wykorzystujemy tego jeszcze nie umożliwia, za to jest szansa, że w momencie klikania Publikuj będzie sprawdzany wątek i jeśli w międzyczasie ktoś dodał odpowiedź to pojawi się info w stylu "Przed chwilą XYZ dodał odpowiedź. Chcesz ją wyświetlić przed dodaniem komentarza?"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...a takie "buty"...czyli wyeliminuje to problemy z ponowną edycją posta w celu sprostowania ewentualnej wypowiedzi...super 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Skrypt pokazujący, że właśnie ktoś coś pisze, taki jak np. na Fb to gruba sprawa i mechanizm, który wykorzystujemy tego jeszcze nie umożliwia, za to jest szansa, że w momencie klikania Publikuj będzie sprawdzany wątek i jeśli w międzyczasie ktoś dodał odpowiedź to pojawi się info w stylu "Przed chwilą XYZ dodał odpowiedź. Chcesz ją wyświetlić przed dodaniem komentarza?"
Moment, @Artur - to ja nie wiedziałem że jestem uprzywilejowany... 😄
Bo jak piszę posta i ktoś umieszcza odpowiedź to u mnie w prawym dolnym rogu wyskakuje okienko z komunikatem że "X właśnie zamieścił odpowiedź w obserwowanym przez ciebie temacie"
😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...pomęczę jeszcze trochę...czy grupa "Heroes" ma dostęp do kuchni NO, czy to tylko grupa z nazwą i nic poza tym? W rozumieniu "kuchnia", chodzi mi o zaplecze do wymiany zdań poza ogólnym forum...dotyczy to mojej sugesti dodania wątku w "Specjalne", ponieważ testujący mogą być z poza filaru forum i będą się rozczytywać w "gorących" dyskusjach...mogłem błędnie zasugerować miejsce założenia tematu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem czy wiesz, ale wszyscy co dodali wpis w tym wątku po każdej edycji dostają powiadomienia, a jak robisz to kilka razy - jest tego dużo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 napisał(-a):
@mabud73: musisz otrzymać rangę specjalną "Edytor" 🙂
Dzięki za odpowiedż...
Piotrekk85 napisał(-a):
Nie wiem czy wiesz, ale wszyscy co dodali wpis w tym wątku po każdej edycji dostają powiadomienia, a jak robisz to kilka razy - jest tego dużo 🙂
...z góry przepraszam...takie zboczenie zawodowe, aby wszystko było idealnie poprawione, a nieraz nie wychodzi to przy pierwszym podejściu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):Przydało by się więcej odnośników do "Zasady Nasz Orange". Mały link/przycisk z poziomu zakładania tematu/pisania posta, chociażby taki jak etykieta. Mile widziana byłaby też mała, kosmetyczna poprawka w "Zasadach" w postaci dopisania formułki o dokładniejszym, bardziej wyczerpującym opisywaniu problemu, np. model telefonu czy innego sprzętu, jaki plan/usługa, czy chociażby okres użytkowania. Przez te kilka dni zauważyłem że użytkownicy wpadający tu prosto z "sieci", często o tym zapominają i trzeba ich "ciągnąć za język".
Tu się podpisuje obiema ończynami. Wartoby nawet opracować jakiś minimalny zestaw informacji jakie powinien zawierać post opisujacy problemy techniczne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można było by zrobić wewnętrzny konkurs na na najlepszy zestaw informacji dla użytkownika, który można było by zastosować od informacji o zasadach dodawania wątków. Dla zwycięzcy mam nawet mało potrzebną nagrodę
Oczywiscie porcelana ... @Katani1, co Ty na to?
Naszła mnie jeszcze jedna myśl, takie sprzatanie koncepcji na koniec roku. Proponuję ustawienie opcji linków na "otwórz na nowej stronie". Włączenie jakiego kolwiek zewnętrznego odnośnika powoduje "ucieczkę" z forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał(-a):Można było by zrobić wewnętrzny konkurs na na najlepszy zestaw informacji dla użytkownika, który można było by zastosować od informacji o zasadach dodawania wątków. Dla zwycięzcy mam nawet mało potrzebną nagrodę
Oczywiscie porcelana ... @Katani1, co Ty na to?
Naszła mnie jeszcze jedna myśl, takie sprzatanie koncepcji na koniec roku. Proponuję ustawienie opcji linków na "otwórz na nowej stronie". Włączenie jakiego kolwiek zewnętrznego odnośnika powoduje "ucieczkę" z forum.
Nie, dziękuję. Proszę się nie nabijać z traumy, którą przeżyłem otwierając paczki z rozbitymi kubkami. Nie mówiąc już o braku kubka w salonie...