- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO nie pozwala mi się wylogować
@ArturPo zmianie na stronie NO już nie działa prawidłowo dalej trzyma sesje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ArturA dla czego nie chcecie tego poprawiać jak jestem wylogowany z dwóch urządzeń telefon i komputer a dalej jestem niby zalogowany przez kilka godzin czy dbacie o nasze bezpieczeństwo ? Chyba czas kliknąć na fajny klawisz jak usuń konto
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Status online/offline nie zmienia się po wylogowaniu
Przypominam: niektórzy użytkownicy twierdzą, że po wylogowaniu ich status nie zmienia się na offline mimo że wylogowali się ze wszystkich urządzeń. To NIE jest kwestia bezpieczeństwa. Zdziwiłbym się gdyby ktoś usunął konto ze względu na to, że zbyt długo jest widoczny online, ale jeśli tak zdecydujesz - nie będę Cię przekonywać do zmiany decyzji.
btw, zaktualizowałem temat, jak ktoś wcześniej sugerował, bo dotyczy głównie prezentowania statusu, a nie poprawności wylogowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko tez ktoś tu pisał ze jest co chwile wylogowany gdzie ja takiego problemu u siebie nie widziałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie jak na razie wszystko Ok, a co niektórzy powinni przeglądarkę zmienić, jak mają inaczej, ba OS czasem zaśmiecony i żle postawiony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Status online/offline, moim zdaniem, ma takie samo znaczenie, jak czarne, jest czarne, a białe jest białe. Jest rozdźwięk pomiędzy stanem rzeczywistym, a ustawieniami, które programiści ustalają. Jeżeli ja piszę, że kliknięcie w przycisk nie odbiera mojego polecenia i dopiero za drugim kliknięciem /pojawia się/,zamienia się w białą kartę z adresem
https://nasz.orange.pl/exhhy82953/plugins/custom/orangepolska/orangepolska_saml/dologout/redirect
i dopiero strzałka "wstecz" przywraca stronę logowania po wylogowaniu ( a tak powinno się dziać za pierwszym razem), to co jeszcze trzeba cudować po mojej stronie? Znaczy się, inne strony z loginem działają poprawnie, tylko NO jakoś na przekór logice, staje okoniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie dziś po północy trzymało na statusie online i nie puszczało, no cóż trzeba się z tym błędem pogodzić bo nie będą tego poprawiać jak można przeczytać wyżej.
Ja wolę jak zgodnie z prawdą pokazuje, albo jest online albo nie, a w Orange jest tak jak jest nie dbają o to.