- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Patryk88 napisał(-a):
Witam wszystkich bardzo serdecznie interesuję się różnymi telekomami. Ale Obecnie jestem związany z Orange:) Mam troszkę małych problemów od samego początku ale mam nadzieje że uda się to rozwiązać:)
Cześć @Patryk88, miło, że jesteś z nami. Postaramy się pomóc we wszystkich sprawach związanych z Orange. Jeśli jeszcze nie napisałeś w innej kategorii to wybierz odpowiednią i pytaj śmiało 🙂
@Lisiczka, wróciłem! 😄 Masz wiadomość prywatną ode mnie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
No i stało się... @martaiwa na dzisiejszym powiedzmy sobie "szkoleniu" 😄 namówiła i jestem 🙂
Także zamierzam zaglądać i pomagać chociaż patrząc po ekspresowej obsłudze będzie ciężko być Tym pierwszym 🙂
Swoją drogą jakby ktoś chciał to można przybić mi plakietke Pracownika. Raz się żyje... (może z pracy nie wylece :D)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Artur napisał(-a):
Patryk88 napisał(-a):
Witam wszystkich bardzo serdecznie interesuję się różnymi telekomami. Ale Obecnie jestem związany z Orange:) Mam troszkę małych problemów od samego początku ale mam nadzieje że uda się to rozwiązać:)Cześć @Patryk88, miło, że jesteś z nami. Postaramy się pomóc we wszystkich sprawach związanych z Orange. Jeśli jeszcze nie napisałeś w innej kategorii to wybierz odpowiednią i pytaj śmiało 🙂
@Lisiczka, wróciłem! 😄 Masz wiadomość prywatną ode mnie 😄
zapoznaj sie z moim problemem z telewizja:) bo pomału tracę już cierpliwość:D do tego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
pablo_ck napisał(-a):Społeczność rozrsta się jak wielkie ciasto drożdzowe 🙂 Tak trzymać. Nie bójcie się komentować i pisać co leży Wam na serduchu. Tutaj zawsze staramy się mądrze pomóc 🙂
z tego co napisałeś @Anonim można by wywnioskować, że pomagamy też w rozterkach innych niż technologiczne 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@ingaDe jak będzie potrzeba Ci pomoc w rozterkach sercowych to pisz na priv 🙂 Pomogę Ci całym swoim sercem. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
cycus1996 napisał(-a):Moje Wielkie Uszanowanie 🙂
🙂 Witamy i do wypowiedzi w różnych tematach zachęcamy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś