Przywitaj się

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

Przywitaj się

Dziękuje @Wojciech@IreneuszCD,, @Misiek62,,  za powitanie, a Tobie @Rafał także za bardzo mile słowa, postaram się sprostać takim referencjom. 😅

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Przywitaj się

Witaj @Mikołaj na forum. Wcześniej nie mieliśmy okazji się poznać, bo zanim ja na forum się pojawiłem, to Ty zniknąłeś. Natomiast Twoje posty często pojawiały się w nieprzebranych zasobach forum. Oczywiście na start do tematu Zatrzymane chwile trafiła moja fotka 🤗

@Rafał co do zmian, to @IreneuszCD chodzi o zmiany w ostatnich kilku latach. Tak mniej więcej co rok zmiana w zespole NO.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Przywitaj się

To prawda, że średnia z ostatnich lat może taka być. Uważam, że to dobrze i całkiem nie najgorsza to seria. Mamy też powroty do zespołu. Część których nie ma również gdzieś tam współpracuje, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Zmiany są, ale jakość w społeczności zostaje, a to jest najważniejsza wartość i siła Nasz Orange 💪. No dobra w zespole też, żeby potem mi nie powiedzieli i nie zaspamili co Ja wypisuje😂

Wiecie o co chodzi, każdy - czy Herosi, użytkownicy, przyjaciele, czy zespół - wszyscy tworzymy tą społeczność. W dzisiejszych czasach trafia ona do wąskiego grona takich społeczności, które fajnie działają. Ja tam dumny byłem, jestem i będę  a o przyszłość tego miejsca jestem spokojny😊.

Ps. wygrzebałem z neta jak już tak sentymentalnie jest, równie sentymentalną videostradę i wrzuciłem na profilowe, a co 😂

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 6
  • 24
  • 0

Przywitaj się

Witam Wszystkich

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Przywitaj się

Witaj @kaczor77 i życzę owocnego korzystania z zasobów forum NO oraz dzielenia się swoją wiedzą 🤗

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Przywitaj się

Witamy @kaczor77 w naszej społeczności i cieszymy się, że do nas dołączyłeś. 😊 Życzymy Ci udanych dyskusji i pozytywnych doświadczeń na forum NO 🚀