Przywitaj się

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3128
  • 16508
  • 81

Przywitaj się

@idrwal0409 witamy na NO, Jak masz pytania to śmiało pytaj 😉

Pozdrawiam Ireneusz 😄

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3097
  • 13510
  • 78

Przywitaj się

I ja witam 🙂

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21794
  • 63768
  • 863

Przywitaj się

Witaj @idrwal0409.

Pewnie, że dużo się dzieje. Warto tu zaglądać i dzielić się swoją wiedzą oraz rozwiewać swoje wątpliwości 🤔🤗👍

@KC_KARLOS @Rogi jeżeli macie problemy z odzyskaniem poprzednich kont, to zawsze można napisać do moderatorów na PRIV lub e-mail: NaszOrange@orange.com. Zawsze pomogą.📈

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 110
  • 132
  • 1

Przywitaj się

@ketrasaArtur ja to właśnie zrobiłem, dlatego jak widać jestem już na moim pierwotnym koncie.

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 19
  • 43
  • 0

Przywitaj się

@ketrasaArtur miałbym tutaj pewien pomysł, aby te konta zintegrować z Mój Orange, no ale to nie w tym wątku, zresztą co tu odzyskać, skoro "porzucone" konta są usuwane, może w tym problem? Tak czy inaczej mam teraz te i tego się trzymajmy.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21794
  • 63768
  • 863

Przywitaj się

@Rogi i niech dobrze się czuje na NO oraz owocnie działa.

@KC_KARLOS jeżeli przez użytkownika konta na NO nie było kasowane, to nadal jest do odzyskania. @Rogi odzyskał👍

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 19
  • 43
  • 0

Przywitaj się

@ketrasaArtur A można scalić nieużywane konto z tym bieżącym? Do kogo można napisać w tej sprawie? Okazało się, że byłem pod nickiem Karlos1990 (13 mies. przerwa w logowaniu).

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3128
  • 16508
  • 81

Przywitaj się

@KC_KARLOS możesz tylko przywrócić stare konto, scalić oba konta się nie da, chyba że zmiana przy okazji @ do konta Nasz Orange.

Zespół Nasz Orange
  • 3188
  • 14736
  • 154

Przywitaj się

@KC_KARLOS napisał(-a)

(...) co tu odzyskać, skoro "porzucone" konta są usuwane, może w tym problem? (...)

Hejka @KC_KARLOS, konta nie są usuwane. Jeżeli masz problem z dostępem do swojego starego konta - to po prostu napisz do nas w tej sprawie. Pomożemy odzyskać. 🙂