- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witam wszystkich Orange'owców. Btw, mam nadzieję ,że administratorzy mnie nie zastrzelą, ale pytanie żółtodzioba: Co muszę zrobić ,aby nie wyskakiwało mi co chwilę okno pop-up w nasz orange ,coś w rodzaju witaj ....pierwsze lądowanie bo jest to ''troszkę'' irytujące.
Dzięki i Pozdrawiam Was wszystkich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Ok, dzięki , pomogło wyczyszczenie ciasteczek w operze. Teraz już tego nie mam .
Dzięki i pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Powiem tak, NIE wiem jak dodać nowy post, NIE wiem jak dodać nowy temat, ponieważ nie widzę takiego przycisku jak "NOWY TEMAT", próbuje zadać pytanie do Orange ale strona jest tak skonstruowana że jak nie jesteś klientem orange to poza gotowymi odpowiedziami praktycznie nie masz możliwości zadania pytania. Całość jest nie przejrzysta i nie przystępna. Trzeba przejść lawinę zabiegów żeby zadać jedno pytanie. To jest coś nienormalnego. Pozdrawiam Orange- sieć szanującą czas konsultantów i moderatorów aby zbytnio się nie napisali... 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Najedź kursorem na Kategorie, wejdź w interesujący Cię dział, np. Na kartę - po kliknięciu zobaczysz pomarańczowy button Nowy temat. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Anonim Świetny refleks ja tylko dodam, że tu jest temat, który wyjaśnia kwestie przydatne podczas pierwszych wizyt w naszej społeczności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Mikołaj refleks jeszcze nie zawodzi, chociaż z każdym rokiem coraz słabiej z nim 😜 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
pablo_ck napisał(-a):@Mikołaj refleks jeszcze nie zawodzi, chociaż z każdym rokiem coraz słabiej z nim 😜 😜
No tak "młody" staruszku na drewnianym kamieniu . Młodzież nam się starzeje w zastraszającym tempie 😉 Wujek "aldshimer" się kłania ...chociaż nie wiem sam...lepszy aldshimer czy parkinson...zapomnieć wypić czy rozlać...oto jest pytanie