- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
burebusek napisał(-a):Witam wszystkich
Troszkę się natrudziłem i "co kraj, to inny obyczaj". Może w końcu i ja odnajdę się w tym gąszczu poruszanych spraw. Nie chodzi mi o zdobywanie, ale o szukanie odpowiedzi na różne zagadnienia. W końcu jestem "starym użytkownikiem dawnej tepsy. Świat zmierza w kierunku prędkości światłowodowej z kosmicznym napędem i nie chcę, by wnuki powiedziały mi coś, co dla nich już dawno jest pojęte-pozdrawiam.
Miło cie poznać 🙂
Ja jestem Orange od 10 Pardziernika 2016 r.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Miło Cię widzieć @Anonim! Witaj na Nasz Orange, śmiało korzystaj i zadawaj pytania 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Rafał, to już mam pierwsze pytanie. Jak to jest, że wczoraj byłem burebusek, a dzisiaj żąda się ode mnie nowego loginu, potwierdzonego rejestracją? Zrzut może podpowie? Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
mabud73 napisał(-a):
Witam @burebusek1, najprawdopodobniej próbowałeś logować się spod innej usługi orange. Urok NO...stąd konieczność ponownej rejestracji....
@mabud73, to zróbcie z tym coś. Wczoraj byłem burebusek, dzisiaj burebusek1, a kolejno...ech! Ile lądowań muszę zaliczyć jeszcze, bym nóg nie połamał?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
mabud73 napisał(-a):
Witam , najprawdopodobniej próbowałeś logować się spod innej usługi orange. Urok NO...stąd konieczność ponownej rejestracji.... Aby to pominąć, trzeba pamiętać o wchodzeniu na NO poprzez jedno konto MO 🙂
@mabud73, jak nie zapomnę następnym razem, to już nie pozwolę sobie na spadanie w dół-dzięki za przekierowanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Mikołaj napisał(-a):Cześć @Przemas6677,
Witamy!
Także Witam Mikołaj 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Ten temat jest omijany szerokim łukiem przez nowo rejestrujących się członków Społeczności Nasz Orange. Trudno jest ustalić gospodarza powitania i może jakby komuś online wręczyć saksofon, to i muzyka byłaby, że hej. A muzykant, jak na weselichu, w tubie być może pieniążek. Stąd apel-witajmy się