Przywitaj się

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

Przywitaj się

Cześć @Adinol, żeby założyć Temat wybierz najpierw kategorie, na stronie kategorii u góry będziesz miął opcje nowy temat.

kategorie.png

nowy.png

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4797
  • 121

Przywitaj się

Na pierwszej stronie zgłupiałem...sam Zespół Nasz Orange, ale po chwili przeglądania uspokoiłem się, widząc "pospolitych" jak ja użytkowników 🙂 więc i witam i pozdrawiam Wszystkich. Pomarudzę i pomądruję się tu trochę o ile pozwolicie. Nie pracuję w Orange, ale mam sporo usług z pomarańczy więc tak jak bym był pracownikiem Emotikon: Język a bynajmniej średnia ilość moich telefonów do centrali mogła by na to wskazywać 😉 nie dlatego że tak źle. Poprostu pilnuję i dbam o moje/Wasze usługi. Mam na imię Maciej, zajmuję się wykończeniem wnętrz i interesuję sie nowymi technologiami oraz elektroniką, chociaż priorytetem dla mnie i mojej rodziny jest  aktywny wypoczynek w kolorach ghaki i moro na Mazurach Emotikon: LOL Poza tym moje zainteresowania są bardzo techniczne, stąd mój udział w forum. Szukając pomocy, myślę że sam mogę jej czasami udzielić.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6122
  • 109

Przywitaj się

Mam tę śmieszną plakietkę "zespół", więc trochę obawiałem się odzywać po Twoim wstępie, @mabud73, ale co mi tam! 😛

Cześć Maciej, wydaje mi się, że ci, którzy tu często zaglądają lubią pomagać innym, Twoja wiedza na pewno tu się przyda!

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 7
  • 21
  • 2

Przywitaj się

Witam 🙂
Od dzis zaczynam przygodę z Nasz Orange:)
Też jestem pracownikiem Orange 🙂
Pozdrawiam wszystkich i Wesołych Świąt życzę 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Przywitaj się

Z tego co się orientuje możesz napisać do @Artur  i poprosić o "przywieszkę" Pracuję w Orange 🙂 Witamy 🙂 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Przywitaj się

@przemoss Spokojnych i radosnych ŚwiątEmotikon: Szczęśliwy

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

Przywitaj się

@Anonim jak zawsze niezastąpiony Szczęśliwy mężczyzna

@przemoss dokładnie napisz, to otrzymasz pomarańczowe oznaczenie Mrugający mężczyzna

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Przywitaj się

CZEsc, dzięki za szybką pomoc. Jutro wylatuje za granice, dzieki Wam moge korzystać dalej ze swojej karty sim, pozdrawiam. 
ps. szkoda ze inni operatorzy nie maja takich forum 😜 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Przywitaj się

@AnonimMilo, że mogliśmy ci pomoc na oficjalnym forum Orange. Emotikon: Szczęśliwy

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 8
  • 6
  • 1

Przywitaj się

Chętnie bym się przywitał gdyby można było normalnie posta umieścić Zakamuflowane jest tak że zagwozdka nawet dla Holmsa