- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
A zgadza się, zgadza ... Aplikacja dalej rozrasta w oczach, już nie ma błędów:)))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Cześć Wszystkim 😉
Podobnie jak reszta zespołu, również pracuję w Orange i interesuje się nowymi technologiami, mediami społecznościowymi, podróżami, oraz grami, które daję czasem podglądać innym 😉
@Artur Mam pokemona, którym się interesujesz. Słabo u niego z CP, tym niemniej czekam na oferty
@Natalia Poprosimy o realcję i opinię z Indii jak już tam dotrzesz, to też jeden z moich kierunków do zwiedzenia 😉
@Mat Miło poznać zatem kolejnego zapalonego gadżeciarza 🙂
@Astis Chyba trzeba będzie grupę założyć specjalną na forum @Piotrek, sami gadżeciarze 😄 Witaj i mam nadzieję, że równie często będziesz odwiedzać forum, tak jak bloga odwiedzasz. Do zobaczenia na kolejnym zlocie!
@Anonim Nie ma nic lepszego jak połączyć pasję z pracą. Cześć 😉
@Mikołaj Ty to chociaż zwiedzasz, Ja dopiero planuję przygodę z Wiedźminem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Mat, @Astis, @Anonim fajnie Was widzieć 😉
@Natalia @Artur, @Mikołaj, @Rafał, @Agnieszka w formie jak zawsze, nie do zdarcia 🙂
Trochę o mnie - w wolnych chwilach, których ostatnio coraz mniej staram się odkrywać na nowo piękno mazowieckiego Bugu, wędkuję. Nie ma jak jakiś abordaż na wysepkę i zjedzenie kiełby z ogniska 😉
Zdarza mi się pobiegać i poczytać o nowych technologiach, wyłamie się nieco i powiem, że narazie pokemonów nie odpaliłem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Witam wszystkich
Nie pracuję w Orange, jestem użytkownikiem komórki.
Nie gram w gry ani inne pokemony o których słyszę od wnuków...
A zawodu jestem elektronikiem (jak też adminuję na forum ale innym).
Zaglądam na stare forum, czasem coś tam piszę, myślę że tu też będę zaglądał, wymiana doświadczeń jest zawsze pożyteczna...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Wow! Ale fajnie widzieć tylu znajomych! Piotrek, Mikołaj, Rafał, Artur - pamiętacie mnie? 🙂
Ja ogromnie kibicuję Nasz Orange i wszystkim pełnym energii ludziom, którzy sprawiają, że to miejsce działa, będzie się rozwijać i służyć innym. Mam nadzieję, że będzie się tu działo wiele dobrego i społeczność będzie rosła w siłę!
Zawodowo zajmuję się społecznościową komunikacją wewnętrzną i nowymi technologiami w edukacji 🙂
Pokemonów się boję, ale za to pasjami oglądam seriale... A gdy ich nie oglądam jeżdzę na rowerze, ćwiczę jogę, relaksuję się na koncertach, spaceruję z psem i odkrywam różnorodne smaki kuchni całego świata (tak, tak zdarza mi się też stać przy garach)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
@janimagda Oczywiście, że tak - nie moglibyśmy zapomnieć 😉 Bardzo się cieszymy, że dołączyłaś do nas, dziękujemy za ciepłe słowa i mamy nadzieję, że będziesz tu zaglądać często w wolnej chwili 🙂 Przy okazji przypomniałaś mi, że nie dodałem seriali do swoich pożeraczy czasu ;D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
No dobrze ...
to ja mam na imię Remi ... nawet mam coś wspólnego z Orange ... co więcej także dość dużo wspólnego z Mój Orange i Nasz Orange ...
Przede wszystkim to chyba lubię sobie oraz innym ułatwiać życie 🙂 ... nawet jeśli na samym początku tego nie chcą 🙂 ... no coż nie każdy jest idealny :).
Witam Was serdecznie i mam nadzieję, że to miejsce będzie jednym z Waszych ulubionych do rozmowy o Orange i nie tylko 🙂 ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witaj @Jozefg, super, że dołączyłeś, zawsze dobrze mieć elektronika na pokładzie ;-))
@janimagda, no jaha, że pamiętamy!
@Remi to musi być ten spamer, który rozsyłał zaproszenia do Nasz Orange Siemasz!