- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Anonim napisał(-a)
Za pamięci nadmienię, że Twój uścisk musi być kobiecy, bo odczuwam ból po męskich uściskach
Też to pamiętam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witajcie
Bardzo mi miło i cieszę się, że dołączyłem do zespołu NO. Nowe wyzwania i ja - dla Was 🙂
Poprzednio pod nickiem @Anonim - kryłem się jako obserwator od początku funkcjonowania nowej odsłony forum.
Do zobaczenia między postami 🙂
Pozdrawiam serdecznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Witam was 🙂
Miło że znowu mogę być z wami, tym razem na luzie, bez jakichkolwiek kłopotów.
A z tym Orange to miałem problemy całe lato, bo założyłem sobie konto w nowej wersji Mój Orange i ciągle wyskakiwał mi "Brak dostępu" na białym tle. Dopiero jak mi pani z czata założyła konto na innego maila, to jakoś to zadziałało i odpukać wszystko jak do tej pory hula 😄
Nawet Windowsa zmieniłem z XP na siódemkę. Mój stary komp na szczęście ten systemik jeszcze pociągnie, tylko RAM-u musiałem dołożyć. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@kwardi, witaj ponownie 🙂 W kwestii Windows 7, zważ że już nie za dużo czasu zostało do końca wsparcia tego systemu (chociaż to pewnie wiesz). Więcej tutaj: https://support.microsoft.com/pl-pl/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Wiem, wiem. Do 2020 roku to pewnie już komputer zmienię na coś nowszego z Windowsem 10. Na razie jestem spłukany z kasy bo wszystko poszło na kapitalny remont mojego pokoju wraz z nową kanapą i meblami. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witajcie
No więc pracuje w Orange jak już zdążyliście zauważyć po napisie pod avatarem xD W pracy na ogół znana jestem z tego że wcześniej mnie słychać niż widać xD Na ogół interesuje się rysunkiem, muzyką takie standardy jeżeli chodzi o moja osobę 🙂 W Orange pracuję jako technik mobilny ale żeby w życiu mi się nie nudziło to wykonuje dodatkowo zgłoszenia i reklamacje < ciekawe co będzie następne>
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witaj @Wonderwoman 🙂
Znaczy się, pracę rozpoczynasz śpiewając - to mi się bardzo spodobało bo ja też dzień zaczynam od nutek 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@wscieklaewkaDokładnie tak Czymże byłby dzień bez muzyki i podśpiewywania.