- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Siemka @Anonim! Fajnie, że wpadłeś na Nasz Orange i zostałeś na dłużej! Oby Ci się miło tutaj czas spędzało, zawsze udawało znaleźć odpowiedzi na nurtujące pytania dotyczące Orange oraz skutecznie pomagać innym. Miłego dnia! 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@grammary Cześć, bardzo miło czytać takie słowa, dziękujemy! Zapraszamy do szukania, pytania i znajdywania informacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
W pierwszym poście wypadałoby się przywitać. Także zgodnie z netykietą: Cześć 🙂
Mam na imię Wojtek. Wcześniej znany jako Wojcieszko: https://nasz.orange.pl/t5/user/viewprofilepage/user-id/58921 Z racji zmiany obowiązków, utworzyłem nowe konto, z którego teraz piszę. Gratulacje @Anonim i @wscieklaewka za spostrzegawczość, że mnie zauważyli. Teraz dołączam do zespołu jako moderator, czyli wsparcie dla zespołu Nasz Orange. Na ten temat wcześniej dowiedzieli się Herosi podczas zlotu w piątek. Teraz będzie trochę więcej czasu, żeby Wam pomagać 🙂
Na co dzień pracuję jako Doradca pomocy technicznej usług mobilnych, w Obsłudze Klienta na infolinii. Czasem odpisuję na zgłoszenie. Teraz połowę czasu będę z Wami.
"Ludzi, którzy byli świadkami moich porażek
Sukcesów, których nie opisze żadna z gazet..."
Wiktor - to jemu muszę podziękować. Herosi może już słyszeli historię. Pamiętacie Światowe Dni Młodzieży w Krakowie? Wtedy pierwszy raz z Wiktorem się spotkaliśmy. Wtedy powiedział nad czym pracuje i potem mnie namówił do założenia konta. Chociaż trwało to kilka dni 🙂
Rafał - głowa bez której nie może istnieć Nasz Orange. Na temat gier można gadać z nim godzinami.
Mikołaj - co do forum zawsze znajdzie proste rozwiązanie, pełen humoru.
Bartłomiej - pełna wiedzy osoba. Warto go czytać, bo wiele wniesie dobrego.
zbignieww - zdarza się że ma większą wiedzę ode mnie, także pomoże bardzo konkretnie.
Do tego inni, ale nie mając konta na Nasz Orange nie będę wymieniał
"Nie przesadzę jeśli nawinę dziś, że bez nich nigdy nie byłoby mnie" - Małpa - Nie byłoby mnie
Mam nadzieję że ten czas spędzony tutaj będzie dla Was z pożytkiem.
PS. Celowo nikogo nie oznaczam. Może nie przeczytają 🙂
PS2. Mam nadzieję, że żaden moderator nie edytuje, czy znajdzie brak przecinka i pierwszy post już będzie wstydliwy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witaj @Wojciechu 🙂 było mi dane spotkać się z Tobą na żywo na II zlocie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Wojciech, a nie myślałeś żeby przenieść dorobek @Wojcieszko na nowe konto?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Misiek62, pamiętam Cię ze zlotu jak najbardziej. Z różnych względów musi tak zostać. Chociaż dobre będzie takie rozróżnienie. Będę wiedział ile pracy zrobiłem poprzednio, a ile teraz. Bartłomiej ma tak samo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@Wojciech, to nie ja jestem spostrzegawczy. To @Misiek62 naprowadził mnie na PW po II Zlocie i jakoś tak skojarzyłem, chociaż kiepsko u mnie z pamięcią wzrokową Niech Ci praca lekką będzie i jak Bóg da (pamiętam Twoje słowa), być może będziesz miał kiedyś okazję uścisnąć moją dłoń. Za pamięci nadmienię, że Twój uścisk musi być kobiecy, bo odczuwam ból po męskich uściskach
Fajnie, że Zespół dobiera się "bez teczek", bo to dobrze wróży NO Żeby nie było, wszystkim nowym i "starym" życzę jak najlepiej